Mökkilomalta töihin palannut Kalle Lamberg odottaa syyshäitään innoissaan: "Pitää toivoa, että puku sopii minulle"

Kalle Lamberg odottaa syyshäitään 4:05
Kalle Lamberg odottaa syyshäitään.

Syyskuussa avioon astuva näyttelijä Kalle Lamberg nähdään jälleen Possessa.

SuosikkitähtiKalle Lamberginsyksy on täynnä menoa ja meininkiä. Näyttelijä tähdittää perjantai-iltaisin Possessa 4. syyskuuta alkaen.

Yksityiselämän puolella on myös tulossa jännittävät ajat, sillä mies astelee avioon pitkäaikaisen puolisonsa Maria Mattelmäen kanssa syyskuun puolessa välissä.

– Kirkkoon mennään 19.syyskuuta. Mennään naimisiin. Sinne tulee lähiperhe ja ehkä pari kaveria. Bileet pidetään sitten, kun joskus tämä hellittää, Lamberg kertoo.  

– Luulisin, että moni ihminen ei stressaa sitä kirkkoa vaan bileitä. Kun ne siirtyivät, stressi hävisi. Eihän siinä ole mitään muuta kuin pitää toivoa, että puku sopii minulle.

Lamberg on viettänyt kesän mökillä puolisonsa ja koiriensa kanssa. Mies ei ole stressannut häädieetistä.

– En todellakaan ole ollut kuntokuurilla. Mökillä ja kesä, niin ei siinä kyllä tullut, mies kertoo.

Katso videolta Lambergin tuoreet hääkuulumiset.

Posse palaa Maikkarin perjantai-iltoihin yhdellä paluumuuttajalla täydennettynä. Tutut posselaiset Jaakko Saariluoma, Jarppi Leppälä, Kalle Lamberg, Viivi Pumpanen, HP Parviainen ja viime kaudella mukaan jengiin liittynyt Veronica Verho levittävät jälleen positiivisen anarkian ilosanomaa, tällä kertaa yhdessä Aku Hirviniemen kanssa.

Kalle Lamberg nähdään Possen lisäksi Stadi vs. Lande -ohjelmassa juontajana, jonka nauhoituksiin haetaan parhaillaan yleisöä. Hae mukaan studioyleisöön NYT!

Posse MTV3-kanavalla pe 4.9. klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat