Kalle Lamberg jakoi ruokakasseja niitä tarvitseville – yllättyi kohtaamisista: "Siellä mentiin tunnepuolella laidasta laitaan"

Kalle Lamberg tukee koronaviruksen keskellä lapsiperheitä – jakaa ruokakasseja niitä tarvitseville:"Siellä mentiin tunnepuolella laidasta laitaan" 8:02
Kalle Lamberg kertoo koskettavista kohtaamisista koronapandemian keskellä.

Näyttelijä Kalle Lamberg kertoo pistäneensä tempauksen pystyyn, jossa hän jakoi ruokakasseja perheille, jotka niitä tarvitsevat koronapandemian ollessa valloillaan.

Possesta ja Stadi vs. Lande -ohjelmista tuttu tv-tähti Kalle Lamberghalusi auttaa koronapandemian keskelle joutuneita lapsiperheitä. Mies keksi idean, jonka avulla hän sai myös muita mukaan lahjoittamaan ja viemään ruokakasseja niitä tarvitseville.

– Tuli sellainen olo, että pystyisikö itse tekemään jotain? Tein tempauksen, missä ihmiset ympäri Suomea saivat auttaa, mies kertoo MTV Uutisten Skype-haastattelussa.

Lamberg kertoo jakaneensa noin kaksikymmentä kassia ruokaa, josta riitti sadalle ihmiselle. Kohtaamiset ovien takana olivat tunteikkaita.

– Siellä mentiin tunnepuolella laidasta laitaan. Kaikki olivat iloisia. He saivat myös purkaa omia fiiliksiään ja ongelmiaan. Oli hauska huomata, että siellä oli lapsia, jotka leikkivät ja nauroivat, mies kuvailee videolla.

Lamberg on viettänyt kotikaranteenia kihlattunsa Maria Mattelmäen ja heidän kahden mäyräkoiransa kanssa. Näyttelijä on jakanut vitsikkäitä videoita sosiaalisessa mediassa kotioloistaan.

– Nyt tietää, miltä tuntuu, kun on eläkeläinen. Katsotaan vähän telkkaria, tehdään pihahommia ja sitten voikin mennä nukkumaan. Siinä ne päivät menevät, mies kuvailee olojaan pandemian keskellä.

Videolla Lamberg kertoo karanteenikuulumisien lisäksi myös Stadi vs. Lande -ohjelman uudesta kaudesta!

Lamberg nähdään Stadi vs. Lande -ohjelmassa, johon etsitään parhaillaan uusia joukkueita!

Lue myös:

    Uusimmat