Maria Veitola avautuu kokemastaan ahdistuksesta: "Sattui sellainen typerä välikohtaus"

Uusi Masked Singer Suomi -kausi alkaa 9. syyskuuta. - uudet etsivät haastattelussa 6:49
Uusi Masked Singer Suomi -kausi alkaa 9. syyskuuta. Uudet etsivät haastattelussa.

Maria Veitola avautuu Instagramissa arjen haasteista ja kokemastaan ahdistuksesta. 

Juontaja ja toimittaja Maria Veitola avautuu Instagramissa muun muassa kokemastaan ahdistuksesta, jonka laukaisi hänen mukaansa eräs välikohtaus. Hän aloittaa tekstinsä kysymällä seuraajiltaan, mitä kuuluu. 

Mulle kuuluu ihan hyvää: oon terve ja elossa. Mutta muuten, oon aika väsynyt. Töiden aloitus ja arjen pyöritys ottaa voimille. Oon koko ajan kaikesta jäljessä, en jotenkaan pääse rytmiin mukaan. Oli kiva kesäloma ja lepäsin kunnolla. Nyt sitten härdelli päällä ja paljon lautasella, Veitola kirjoittaa. 

Viime viikolla ahdisti tosi paljon. Pitkästä aikaa. Sattui sellainen typerä välikohtaus, joka laukaisi ahdistuksen päälle. Tiedättekö, kun joku henk. koht. trauma aktivoituu, kun sitä kohtaa sielussa hörkitään. Sekin vei voimia.

Veitolan seuraajat pystyvät samaistumaan juontajan tuntemuksiin. 

Hyvä päivitys Maria. Kuuluu aika paskaa. Olen ollut tänä syksynä väsyneempi kun koskaan, kun koulut alkavat, eräs seuraaja kertoo. 

– Resonoi lähes kaikki mitä kirjoitit. Ja sen lukeminen ja muistaminen että muutkin painii näiden samojen asioiden kanssa, auttoi pysähtymään ja hengittämään ja hetken verran se taakka oli jaettu ja helpompi kantaa. Hengitellään yhdessä, toinen komppaa. 

Veitola kertoo lopuksi vielä, että tukiverkostolla on ollut suuri merkitys arjen pyörityksessä viime aikoina. 

Onneksi äitini tuli meille auttamaan muutamaksi päiväksi. On iso apu, kun joku keittää perunoita, patistaa lasta läksyissä ja auttaa pyykkivuoren kanssa. Tiedän, että kaikilla ei ole matalan kynnyksen apua, toista aikuista tai vastuullista vanhempaa jakamassa taakkaa, Veitola lisää vielä. 

Maria Veitola nähdään syksyllä MTV3-kanavalla ja MTV KatsomossaMasked Singer -ohjelmassa etsivänä. Masked Singer alkaa 9. syyskuuta! 

Lue myös:

    Uusimmat