Mies kuoli pudottuaan 122 metriä Grand Canyonilla – jo kolmas kuolemantapaus reilun viikon sisällä

0:46

Grand Canyonin kansallispuistossa jo kolmas vierailija on kuollut yhdeksän päivän sisällä.

Viimeisin uhri oli 67-vuotias mies, joka menehtyi tiputtuaan kanjonin laidalta 122 metrin matkan, kertoo ABC News. NBC Newsin mukaan mies oli kalifornialainen. 

Maaliskuun lopulla kaksi ihmistä kuoli erillisissä onnettomuuksissa. Toinen heistä oli hongkongilainen viisikymppinen mies, joka kompastui kallion kielekkeellä ottaessaan valokuvaa ja putosi 305 metriä, kertoo Associated Press.

Samoihin aikoihin viranomaiset tutkivat noin 150 kilometrin päässä sattunutta kuolintapausta, jonka syy on hämärän peitossa. Uhrin epäillään olevan ulkomaan kansalainen. Hänet löydettiin metsäiseltä alueelta, joten hänen ei uskota tippuneen jyrkänteeltä.

Viime vuonna 17 ihmistä kuoli Grand Canyonilla.

– Keskimäärin puistossa sattuu 12 kuolintapausta vuodessa, mutta pieni määrä näistä johtuu tippumisista. Useimpien kuolemien taustalla on kuumuus, hukkuminen sairaskohtaukset ja muut. Myös korkea ilmanala vaikuttaa monissa tapauksissa, kommentoi Grand Canyonin kansallispuiston tiedottaja Vanessa Ceja-Cervantes CNN:lle

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja