Kalifornialaisten rikkaiden suosiman Malibun rannalta löytyi tynnyri, jonka sisällä on ruumis

Kalifornialaisten rikkaiden suosiman Malibun rannalta löytyi tynnyri, jonka sisällä on ruumis 0:45
Video poliisioperaatiosta tynnyrin löytöpaikalta.

Los Angelesin piirikunnan sheriffin murhaetsivät tutkivat tapausta. Sheriffin virasto ei paljastanut miehen henkilöllisyyttä tai kuolinsyytä.

Yhdysvaltain Kaliforniasta on löytynyt rannalta tynnyri, jonka sisällä on ruumis, kertoo paikallinen poliisi. Tynnyri löytyi maanantaina rannalta, joka sijaitsee rikkaiden ja kuuluisien suosimassa Malibun ylellisessä rantakaupungissa.

Miehen ruumis oli ahdettu 55 gallonan eli reilun 200 litran tynnyriin, jonka huoltotyöntekijät löysivät.

Los Angelesin piirikunnan sheriffin murhaetsivät tutkivat tapausta. Sheriffin virasto ei paljastanut miehen henkilöllisyyttä tai kuolinsyytä.

Uutiskanava ABC7:n mukaan saniteettityöntekijät olivat alun perin havainneet tynnyrin kelluvan vedessä Malibu Lagoon State Beachilla sunnuntai-iltana.

Uutistoimisto AFP:n kuvissa tynnyri lepää pystyasennossa matalassa vedessä lähellä Malibu Pieriä, suosittua kävelylaituria.

Malibu sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä Los Angelesin keskustasta. Kaupungissa asuu lukuisia julkisuuden henkilöitä, muun muassa Coldplay-yhtyeen keulahahmo Chris Martin ja Frendit-tähti Courteney Cox. Kaupungissa ovat aikojen saatossa asuneet myös muun muassa Julia Roberts, Cindy Crawford, Leonardo DiCaprio ja Paris Hilton.

Järjestäytyneen rikollisuuden käyttämä ruumiiden hävitysmetodi

Tynnyrien sisältä löytyvät ihmisjäänteet yhdistetään helposti järjestäytyneeseen rikollisuuteen, jonka jäsenet ovat tunnetusti käyttäneet metodia päästäkseen eroon ruumiista.

Nevadan osavaltiossa Las Vegasin lähellä sijaitseva tekojärvi Lake Mead on ollut kutistumaan päin aluetta jo vuosikymmeniä koetelleen kuivuuden vuoksi. Vedenpinta on laskenut ja rantavedet vetäytyneet, ja viime vuonna järvestä paljastui tynnyriin sullottu luuranko, jonka kallosta löytyi luodinreikä.

Tapaus herätti järjestäytyneen rikollisuuden historiaa tuntevien huomion.

–  Mafialla oli taipumus sulloa ihmisiä tynnyreihin, joita upotettiin järveen tai heitettiin maastoon, kertoi Geoff Schumacher Las Vegasin mafiamuseosta viime vuonna uutistoimisto AFP:lle.

Murhan uhrin arvioitiin lisäksi kuolleen 1970- tai 80-luvulla, jolloin mafia oli hyvin aktiivinen Las Vegasissa.

Päivitetty 6.11: Juttua laajennettu kauttaaltaan.

Lue myös:

    Uusimmat