Kalevala Korulta suomalaisille kasvoille sopiva silmälasimallisto

Tunnettu suomalainen korumerkki kokee luontevaksi laajentaa silmälasikehyksiin, koska ne ovat olennainen osa naisten asusteita.

Kalevala Koru ja Instrumentarium tuovat tänä syksynä markkinoille uuden silmälasikehysmalliston. Siinä missä kansainväliset merkit suunnittelevat kehyksensä eurooppalaisille kasvonpiirteille, on uusi Kalevala Jewelry Eyewear -mallisto tehty erityisesti suomalaisille naisille.

– Kalevala Koru on Suomen tunnetuin ja arvostetuin korutuotemerkki, ja siksi on enemmän kuin luontevaa laajentaa brändimme myös silmälaseihin, jotka korujen ohella ovat naisen tärkeimpiä asusteita. Olemme erittäin innostuneita tästä yhteistyöstä ja toivomme, että suomalaiset naiset ottavat myös Kalevala Jewelry Eyewear -kehykset omikseen samalla tavoin kuin korumme, toteaa Kalevala Korun toimitusjohtaja Riitta Huuhtanen.

Ensimmäisessä Kalevala Jewelry Eyewear -mallistossa tuodaan esille erityisesti leveitä ja koristeellisia metallikehyksiä. Silmälasikehykset täydentävät kukin omaa korusarjaansa, ja ne on suunniteltu Kalevala Korun ja Instrumentariumin asiantuntijoiden yhteistyössä. Kehysten valmistaja on OPO Design Sweden AB, jonka kanssa Kalevala Koru on tehnyt lisenssisopimuksen.

Lokakuussa lanseerattavassa mallistossa on otettu huomioon suomalaiset kasvonpiirteet, käyttötarpeet ja tyyli.

Lue myös:


AVA on myös Instagramissa sekä Twitterissä ! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.

Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

AVA

Kuvat: Kalevala Koru

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja