Neitsyen vuosihoroskooppi 2022

Neitsyen vuosihoroskooppi 2022: Vuonna 2022 sinulle on luvassa menestystä urallasi, koska olet valmis omistautumaan työllesi ja antamaan sille kaikkesi. Vakiintuneilla neitsyillä voi olla parisuhteessa hieman ongelmia...

Rakkaus

Neitsyt ei hyväksy mitään vähempää kuin parasta rinnalleen. Olet saattanut rakentaa mielikuvissasi ihmeolennon, jollaista ei ole olemassakaan. Sellaisen etsiminen ei voi johtaa kuin pettymykseen.

Sinkuille on silti luvassa oikein hauska vuosi. Sinun täytyy vain olla avoin ja vastaanottavainen. Jos olet liian valikoiva ja torjuva, rakkaus kulkee ohitsesi. Mikäli olet jo pitkään ihaillut jotakuta etäisyyden päästä, nyt on aika kuroa etäisyys umpeen ja lähestyä häntä rohkeasti. Et menetä mitään, sillä menettää voit vain silloin, kun et uskalla tehdä mitään.

Vakiintuneilla neitsyillä voi olla parisuhteessa hieman ongelmia. Et ole varma kumppanisi tunteista tai saatat epäillä häntä peräti uskottomuudesta. Selvitä, onko epäilyksiin aihetta. Peli ei välttämättä ole vielä menetetty, mutta joka tapauksessa nyt on syvällisen pohdiskelun ja keskustelun paikka. Jos selviätte tilanteesta, voitte jatkaa entistä vahvempina suhdettanne ja loppuvuodesta voi tulla hyvinkin rakkaudentäyteinen.

Perhe

Perhe on tänä vuonna keskiössä elämässäsi. Koska olette niin tiiviisti yhdessä, syntyy helposti pieniä erimielisyyksiä. Tärkeintä on ratkaista ongelmat nopeasti, etteivät ne ehdi kasvaa kohtuuttoman suuriksi. Pieniä uudistuksia ja remonttia saattaa olla kotona tekeillä, jotta koti muuttuu vieläkin viihtyisämmäksi teille kaikille.

Ystävät

Vuonna 2022 sinä keskityt entistä enemmän parisuhteeseesi ja perheeseesi, ja ystävät jäävätkin helposti sivuosaan elämässäsi. Vanhimmat ja lähimmät ystäväsi lasket kuitenkin kuuluvaksi melkein kuin perheeseen, joten heille sinulta liikenee aikaa myös tänä vuonna.

Työ ja ura

Vuonna 2022 sinulle on luvassa menestystä urallasi, koska olet valmis omistautumaan työllesi ja antamaan sille kaikkesi.

Jollekin neitsyelle menestys tarkoittaa uuden työpaikan löytymistä, toiselle taas ylennystä nykyisessä työssään ja kolmannelle projektin viemistä menestyksekkäästi maaliin. Yhtä iloinen ja ylpeä voit joka tapauksessa olla menestyksestäsi, olipa syy mikä hyvänsä.

Vauhtiakaan ei sinun työskentelystäsi puutu. Sinua itseäsi ei kuitenkaan stressaa kiire, vaan pikemminkin se, etteivät kaikki välttämättä pysy sinun vauhdissasi mukana.

Opiskelu

Tänä vuonna sinun on ruvettava opiskelemaan oikein tosissaan. Muuten et millään pysy aikataulussasi, ja voi olla, etteivät suorituksesi riitä edes opintotukeen. Ikävintä olisi joutua maksamaan saamiasi tukia takaisin. Sitä ei sinun budjettisi kestäisi. Kääri siis hihasi ja ryhdy hommiin.

Raha

Raha-asiasi ovat vuonna 2022 varsin hyvällä tolalla etenkin, jos olet jo ammattisi löytänyt. Jos olet vielä opiskelija tai töitä etsimässä, voi olla, että joudut ajoittain turvautumaan perheesi apuun. Onneksi sinulla on läheiset välit vanhempiisi ja tiedät voivasi aina turvautua heihin.

Terveys ja hyvinvointi

Terveys ja hyvinvointi eivät ole itsestäänselvyys. Muista siis pitää huolta terveydestäsi. Syö terveellisesti ja kohtuullisesti, liiku mieluiten raittiissa ulkoilmassa ja lepää tarpeeksi. Näin saat energiaa jaksaa töissä sekä vastustuskykyä sairauksia vastaan.

Katso myös: Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä?

Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä? 0:48

Lue myös:

    Uusimmat