Kaksivuotias kaatui juomalasin päälle ja halvaantui: "Hän oli niin peloissaan"

4:44

2-vuotias Jaclyn Derks oli leikkimässä, kun hän kaatui juomalasin päälle. Lasi särkyi tytön kaulaan.

Videolla esitellään avustajakoira Chili, josta on omistaja-Topille paljon apua!

Kayla Rudichuk oli ruokaostoksilla saadessaan karun puhelun. Kanadalaisen Rudichukin kaksivuotias tytär Jaclyn Derks oli ollut leikkimässä peitteistä rakentamassaan linnoituksessa, kun hän kaatui rakennelman läpi juomalasin päälle. Lasi särkyi. Jaclyn halvaantui onnettomuuden seurauksena, People-lehti kertoo.

– Se oli kammottavin puhelu. Hän oli vain leikkimässä ja asetti kämmenensä väärään paikkaan väärään aikaan, lattialla oli lasi ja tyttö kaatui sen päälle, ja lasi upposi suoraan hänen kaulaansa, Rudichuk kuvailee.

– Tämä on ollut tunteiden vuoristorataa. Tämä on painajainen.

"Vauvani oli kyynelissä ja ulvoi, hän oli niin peloissaan"

Lapsi kiidätettiin sairaalaan, missä lasinpala poistettiin.

– Ajoin sairaalaan niin nopeasti kuin kykenin, ja heti, kun näin hänet, murruin. Verta oli niin paljon. Vauvani oli kyynelissä ja ulvoi, hän oli niin peloissaan. En ole koskaan elämäni aikana nähnyt yhtä avutonta pikku tyttöä, Rudichuk kuvaa.

Lasinpala oli vahingoittanut Jaclynin selkärankaa, ja hän ei voi käyttää vasenta kättään tai jalkaansa kunnolla.

– Lääkäri istutti meidät alas ja sanoi "en tiedä, voiko tämä lapsi koskaan enää kävellä. Saimme lasin poistettua, mutta hän on halvaantunut". Nuo sanat oli vaikea kuulla, koska hän on melkein 3-vuotias ja hänellä on vielä edessään niin paljon kasvamista. Hänen pitää vielä oppia ja kehittyä niin paljon.

"Jackie on sinnikäs pikku enkeli"

Jaclyn tietää olevansa "kipeä", ja että hänen täytyy parantua. Tyttö on pysynyt hyvillä mielin kokemastaan huolimatta. Rudichukilla ei mene yhtä hyvin.

– Tämä on rehellisesti ollut henkisesti uuvuttavaa. Koen, että olen tulossa hulluksi. Joinain päivinä voin melko hyvin, joinain päivinä elämäni on sekaisin ja joskus en pääse ylös sängystä.

Jaclyn käy nyt fysioterapiassa, joka on auttanut hieman. 

– Jackie on sinnikäs pikku enkeli, ja hän edistyy päivä päivältä paremmin. Rakastamme ja kiitämme teitä niin paljon tuestanne ja rukouksistanne ja rakkaudestanne, perhe kiittää joukkorahoitussivulla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja