Mainos

Kaksi suomalaista kuollut Espanjassa – tytär piilotti isänsä ruumiin vessaan

Espanjan poliisi tutkii kahta Torreviejassa Costa Blancalla tapahtunutta suomalaisen kuolemaa. Outo tutkinta sai alkunsa, kun sairauskohtaukseen kuolleen naisen kylpyhuoneesta löyty pahasti mädäntynyt ruumis, joka kuului hänen isälleen.

51-vuotiaan suomalaisnaisen kerrotaan piilottaneen kuolleen isänsä ruumiin heidän asuntonsa vessaan ulkomaalaisten suosimassa Torreviejan kaupungissa lähellä Alicanten kaupunkia.

Ruumis löytyi sen jälkeen, kun paikallinen poliisi tutki yhteisen asunnon naisen kuoltua äkillisesti.

Diario de la Vega -verkkolehden mukaan nainen menehtyi sairauskohtaukseen heinäkuun lopulla paikallisessa vaatekaupassa. 

Isän luottokortteja laukussa

Naisen entuudestaan tunteneen myymälän omistaja oli löytänyt naisen istumasta puotinsa portailta, missä hän valitti huonoa oloa ja rintakipuja. Ensiavun saapuessa nainen oli jo tajuttomassa tilassa, eikä häntä onnistuttu elvyttämään.

Paikalle kutsuttiin poliisi, joka löysi naisen käsilaukusta myös tämä isän luottokortteja. Seuraavana päivänä poliisit vierailivat naisen kotiosoitteessa ilmoittaakseen tapahtuneesta mahdollisille omaisille. Ovea ei avattu, mutta poliisit menivät sisälle kuultuaan asunnosta kotieläinten ääniä.

Asunto siivottomassa kunnossa

Poliisin mukaan asunnossa oli useita kissoja ja sekarotuinen koira. Asunnon raportoidaan olleen huonossa kunnossa ja roskien peittämänä. 

Poliisit myös huomasivat oven, joka oli muurattu umpeen silikonilla ja teipillä. Sinetöinnistä huolimatta he pystyivät kuitenkin haistamaan oven läpi voimakkaan mädäntyneen hajun. 

Poliisit mursivat auki oven, jonka takaa paljastui asunnon kylpyhuone ja siellä miehen ruumis pitkälle mädäntyneenä. Myöhemmin selvisi, että ruumis kuului naisen isälle.

Poliisin teorian mukaan nainen oli sinetöinyt ruumiin kylpyhuoneeseen voidakseen salata isänsä kuoleman ja jatkaa hänen luottokorttiensa ja pankkitilinsä käyttöä. 

Tutkinta tapahtumien kulusta jatkuu. 

Asiasta kertoi ensimmäisenä Suomessa Ilta-Sanomat. 


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.