Mainos

Kaksi nuorta ryöstettiin väkivaltaisesti Helsingissä – poliisi pyytää havaintoja

Helsingin poliisi etsii kahden ryöstön tekijöitä. Poliisi sai eilen kaksi ilmoitusta ryöstöistä eri osissa kaupunkia.

Ensimmäinen ryöstö tapahtui Oulunkylässä, jossa nuorten poikien joukko oli ryöstänyt 15-vuotiaan pojan. Poikaporukka oli ensin vaatinut uhrilta rahaa, jonka jälkeen isokokoisin poika oli kaatanut 15-vuotiaan maahan ja kohdistanut häneen väkivaltaa.

Pojan kassi oli pengottu ja sieltä viety käteistä rahaa. Tämän jälkeen pojat olivat paenneet juosten.

Pääepäilty oli poliisin mukaan 14–16-vuotias ja ikäisekseen isokokoinen, kuvausten perusteella mahdollisesti somalitaustainen poika.

Muu porukka koostui pääosin tummaihoisista nuorista, mukana myös yksi vaaleaihoinen poika. Pojat olivat ilmeisesti ryöstön jälkeen nousseet Oulunkylästä Westendiin päin menevään bussiin 550.

Ylä-Malmilla varastettiin matkapuhelin

Toinen ryöstö sattui Ylä-Malmilla puoli yhdentoista aikaan illalla, jossa ikäisekseen isokokoinen poika oli lyönyt nuorta miestä ja anastanut häneltä matkapuhelimen.

Nuori mies oli ollut kävelemässä kohti Malmin linja-autoterminaalia, kun yksi lähettyvillä olleen poikajoukon nuorista oli alkanut haastamaan riitaa ja pyysi miestä sivummalle tappelemaan.

Mies ei ollut suostunut tähän, jonka jälkeen poika oli lyönyt häntä kerran nyrkillä ja ottanut tämän puhelimen. Poikajoukko lähti tämän jälkeen juoksemaan alas rappusia kohti Turkhaudantietä.

Epäilty on poliisin mukaan alle 18-vuotias tummaihoinen poika, jolla oli päällään musta Adidas-merkkinen lippalakki, musta takki, punavalkoinen huppari ja mustat housut.

Poliisi pyytää molemmista tapauksista tai epäiltyjen nuorten liikkeistä havaintoja puhelimitse 0295474372 tai sähköpostilla osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.