Poliisi etsii tätä miestä törkeästä ryöstöstä: Pyysi tupakkaa, uhkaili teräaseella ja pakotti Otto-automaatille

Helsingin poliisi kaipaa tietoja vajaat kolme viikkoa sitten tapahtuneesta törkeästä ryöstöstä Pohjois-Haagan rautatieaseman pysäköintipaikalla. Neljän nuoren porukka joutui tuolloin tuntemattomaksi jääneen nuoren miehen ryöstämäksi, poliisi kertoo.

Nuoret olivat poliisin mukaan istuneet autossa, kun epäilty, nuori tummaihoinen mies avasi auton oven ja tiedusteli nuorilta tupakkaa. Kielteisen vastauksen jälkeen mies uhkasi nuoria teräaseella ja vaati heiltä rahaa.

Tämän jälkeen yksi uhreista oli poliisin mukaan pakotettu läheiselle Otto-automaatille, missä uhrin tililtä oli nostettu lisää rahaa. Yksi nuorista sai tilanteessa lieviä vammoja.

Tapausta tutkitaan törkeänä ryöstönä.

Poliisi on julkaissut kuvan epäillystä ja pyytää yleisöltä apua miehen henkilöllisyyden selvittämiseksi. Poliisin mukaan mies on noin 170-180 senttiä pitkä ja ruumiinrakenteeltaan hoikkaan. Tapahtuma-aikaan miehellä oli yllään valkoinen lippalakki ja takki, tumma huppari sekä tummat housut ja valkopohjaiset lenkkarit.

Tiedot miehen henkilöllisyydestä pyydetään ilmoittamaan sähköpostitse Helsingin poliisilaitokselle osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat