Kaksi NHL-pelaajaa pidätettiin New Yorkissa – mitä oikein tapahtui? Sisäpiirilähde oikoi levitettyjä väitteitä

Columbus Blue Jacketsin hyökkääjä Sonny Milano ja Colorado Avalanchen hyökkääjä A.J. Greer pidätettiin paikallista aikaa sunnuntaiaamuna New Yorkissa. Milanon ja Greerin epäillään pahoinpidelleen 28-vuotiaan miehen baari-illan jälkeen.

New York Postin mukaan Milano ja Greer olivat menneet usean muun henkilön kanssa trendikkääseen yökerhoon New Yorkin Chelsean kaupunginosassa. Postin lähteiden mukaan ryhmässä mukana ollut henkilö oli luvannut seurueelle pöytäpalvelun 1200 dollarin hintaan. Kun ryhmä palasi baarista takaisin majapaikkaan, ryhmään kuulunut henkilö ilmoitti pöytäpalvelun hinnan olleen lopulta 2300 dollaria.

Milano, 23, ja Greer, 22, olivat tässä vaiheessa kieltäytyneet pulittamasta enempää kuin 600 dollaria per nuppi. Tämän jälkeen tilanne oli edennyt fyysiseksi välienselvittelyksi.

Viranomaisten mukaan 28-vuotias uhri oli kärsinyt leuka- ja kylkikivuista, minkä lisäksi hän oli saanut osumaa myös niskan ja kaulan alueelle. Mieshenkilö kieltäytyi lähtemästä sairaalaan, mutta hän päätti soittaa poliisit paikalle. Nämä puolestaan pidättivät Milanon ja Greerin.

NHL-hyökkääjiä kohtaan nostettiin pahoinpitelysyyte.

Alueelta kotoisin olevan Milanon isä lähti oikomaan esille tulleita väitteitä, joiden mukaan kahinan taustalla olisi ollut rahalliset tekijät.

– Ei tuossa ollut kyse laskusta. Kaveri oli alkanut riehumaan heidän majapaikassaan, nimettömänä pysynyt Milanon isä sanoi ja jatkoi:

– He pyysivät häntä lähtemään, eikä hän lähtenyt. Siinä se.

Blue Jackets ja Avalanche ovat molemmat käynnistäneet omat tutkinnat tapahtuneesta. Kaksikon on määrä saapua oikeuden eteen syyskuussa.

Yhdysvaltalaishyökkääjä Milano on Blue Jacketsin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2014 (#16). Milanon NHL-ura ei ole meinannut lähteä kunnolla lentoon, vaan hän on tehnyt mutkia farmisarjan AHL:n puolella. Viime kaudella Milano pelasi yhteensä kahdeksan NHL-ottelua, iskien tehot 1+0.

Kanadalaishyökkääjä Greer on ollut hieman samanlaisen tilanteen äärellä Avalanchen organisaatiossa. Viime kaudella Greer pelasi yhteensä 15 NHL-ottelua tehoin 1+1. 

Lue myös:

    Uusimmat