Sivusto julkaisi rajun videon USA:n kaaoksesta: NBA-tähti hakkasi tuntemattoman henkilön keskellä katua – väittää tämän hajottaneen hänen autoaan

TMZ-sivusto on julkaissut videon, jossa NBA-tähti JR Smith potkii ja hakkaa tuntematonta ihmistä keskellä katua Los Angelesissa.

Videolta ilmenee, miten 198-senttinen ja 102-kiloinen Smith kaataa itseään huomattavasti pienemmän henkilön ensin maahan ja potkaisee tätä sitten useita kertoja. Kun henkilö pääsee nousemaan ylös, Smith lyö häntä vielä päähän ennen kuin hän juoksee karkuun.

– Eräs tyyppi ei tiennyt, mihin oli menossa, ja hän rikkoi ikkunan autostani. Rikkoi omaisuuttani, Smith taustoittaa tapahtumia niin ikään TMZ:n julkaisemalla videolla.

– Juoksin hänet kiinni ja annoin selkään.

Vaikka väitetty vandaali oli vaaleaihoinen, Smith korostaa, ettei kyseessä ollut ihonväriin liittyvä asia vaan kosto siitä, mitä hänen autolleen oli tehty.

– Tämä ei ole mikään viharikos. Minulla ei ole mitään ongelmia sellaisten ihmisten kanssa, joilla ei ole ongelmia minun kanssani. Järjestelmä on ongelma. Se idiootti rikkoi ikkunani, ja pieksin hänet. Hän ei tiennyt, kenen ikkunan hajotti, ja sai selkäänsä.

TMZ:n tietojen mukaan tapaus sattui Fairfaxin alueella, aivan Los Angelesin ytimessä. Lähistöllä oli hetkeä aiemmin ryöstetty eräs tunnettu kenkäkauppa.

Ympäri Yhdysvaltoja on puhjennut viime päivinä useita levottomuuksia, jotka saivat alkunsa mielenosoituksina, kun tummaihoinen mies kuoli Minneapolisissa poliisin suorittaman väkivaltaisen pidätyksen jälkeen. Mielenosoitusten yhteydessä on esiintynyt muun muassa väkivaltaa ja mellakointia.

Smith, 34, on pelannut NBA:ssa 15 kauden ajan. New Orleans Hornets varasi hänet 18. pelaajana vuoden 2004 varaustilaisuudessa. Hornetsin (2004–2006) lisäksi Smith on edustanut Denver Nuggetsia (2006–2011), New York Knicksiä (2011–2015) ja Cleveland Cavaliersia (2015–2019).

Lue myös:

    Uusimmat