Mainos

Kaksi miestä pidätetty kidutuksesta – tatuoivat teinipojan otsaan älyttömän tekstin

Poliisi on pidättänyt kaksi miestä syytettynä kidutuksesta heidän tatuoidessaan teinipojan otsaan ”Olen varas”-tekstin. Tatuointi tehtiin Lounais-Brasiliassa Sao Bernardo do Campon kaupungissa. Asiasta kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC. 

Epäiltyjen miesten mukaan he antoivat 17-vuotiaalle rangaistuksen polkupyörän varastamisesta. Poika kuitenkin kiistää syyllistyneensä varkauteen. Pojan perheen mukaan poika on ollut kateissa viime kuun lopusta alkaen.

Poliisi pääsi miesten jäljille sen jälkeen kun he olivat jakaneet videon tatuointitoimenpiteestä sosiaalisessa mediassa. Nyt sosiaalisessa mediassa kiertää rahankeräyskampanja, jotta poika voisi poistaa tatuointinsa. Kampanjalla on kerätty jo lähes 5 000 euroa.

Pojan otsassa lukee nyt teksti: Olen varas ja häviäjä. Poika on vakuuttanut, ettei ollut aikeissa varastaa pyörää, vaan oli vain kaatunut pyörän päälle ollessaan kovassa humalassa. Poliisi kertoo, että kaksi miestä oli vanginnut pojan  ja pakottanut hänet ottamaan tatuoinnin.

– Pyysin heitä tekemään tatuoinnin käteeni, mutta he sanoivat tekevänsä sen otsaani ja alkoivat nauraa. Rukoilin heitä lopettamaan, mutta he vain jatkoivat, poika kertoo Folha de S.Paulo -lehden tietojen mukaan. 

Videolla peloissaan oleva poika istuu tuolilla. Toinen miehistä pitää häntä kiinni hiuksista ja tatuoi pojan otsaan tekstiä. Mies, joka kuvaa videota, sanoo operaation kipeää. Poika yrittää myöhemmin peittää tatuointia hiuksillaan, jolloin toinen miehistä leikkaa hänen hiuksensa.

Pojan vanhemmat tunnistivat poikansa videolta. Hänet on palautettu takaisin vanhempiensa luokse.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.