Mainos

Kaksi miestä lensi liikkuvasta bussista

Miesten tippuessa bussi ajoi noin sataa kilometriä tunnissa.

Kaksi nuorta miestä lensi liikkuvan bussin ovesta ulos lauantai-iltana Parkanossa. Molemmat miehet loukkaantuivat, toinen vakavammin.

Miehet olivat jonottamassa tilausbussin keskiosassa sijaitsevaan vessaan, kun he yllättäen horjahtivat keskiovea vasten. Ovi aukesi heidän painostaan, ja miehet lensivät tienposkeen.

Bussi ajoi onnettomuuden sattuessa matkanopeutta eli noin sataa kilometriä tunnissa, kertoo Tampereen aluepelastuslaitoksen palomestari Matti Heino. Tapaus huomattiin heti, bussi pysäytettiin ja paikalle hälytettiin apua. Miehet löydettiin tienposkesta nopeasti.

Tilausbussin keskiovi toimii pelkällä paineilmasylinterillä.

-Paikan päällä ovea kokeiltiin, ja pelkästään työntämällä se aukeaa. Ainakin tässä bussissa yllättävän helposti, Heino ihmetteli. Ovi on mahdollista lukita myös mekaanisesti, mutta lukkoa ei normaalisti pidetä kiinni.

Onnettomuus sattui eilen illalla kello 21.30:n aikaan kolmostiellä noin 10 kilometriä Parkanosta pohjoiseen. Bussi oli tulossa etelästä ja matkalla kohti Vaasaa. Bussin matkustajat olivat kotoisin Vaasan seudulta.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.