Kaksi mehiläistä avasi limsapullon korkin – vaikuttava yhteistyö tallentui videolle

Video kahdesta mehiläisestä avaamassa limsapullon korkkia on lähtenyt leviämään viraalina sosiaalisessa mediassa. Ihmiset kyselevät, onko video todiste lopun aikojen saapumisesta.

Indy100-sivusto uutisoi kahdesta neuvokkaasta mehiläisestä, jotka onnistuivat avaamaan limsapullon korkin. Voit katsoa mehiläisten taidonnäytteen yllä olevalta videolta.

Video on kuvattu Brasilian Sao Paulossa. Sen kuvannut nainen kommentoi taustalla, kuinka tyylikkäästi mehiläiset ryöstävät hänen limsansa. Mehiläiset toden totta käyttävätkin videolla omia raajojaan työntäessään korkkia hitaasti mutta varmasti sivuun.  

Videon nähneiden reaktiot ovat vaihdelleet kauhistuneista aina mehiläisten neuvokkuutta kehuviin kommentteihin.

– Ei ole merkitystä, kuinka monta viraalia videota ja tieteellistä tutkimusta julkaistaan eläinten älykkyyden syvyydestä, ihmiset jatkavat niiden aliarvioimista, kommentoi eräs Twitterin käyttäjä.

– No, se olikin sitten siinä ihmiskunnan osalta. Meillä oli ihan tyydyttävä valtakausi, mutta mehiläiset ovat selvittäneet kierrekorkin toimintatavan. Uskon, että tämä on lopun alkua, kommentoi toinen Twitterin käyttäjä.

Lähteet: Indy 100 ja Kameraone

Lue myös:

    Uusimmat