Bethany otti raskauskuvat 10 000 mehiläisen kanssa ja sai vihat niskaansa – sokeeraavien otosten taustalla kipeä tarina: "Tämä kuva edustaa jotain paljon, paljon suurempaa"

1:27
Noin 10–15 prosenttia raskauksista päätyy keskenmenoon. Mistä keskenmeno voi johtua?

Kuvissa Bethanyn vatsalla ryömii 10 000 mehiläistä. Naisen mukaan kuvien taustalla on kipeä tarina. 

Mehiläistarhaaja Bethany Karulak-Baker päätti ottaa pörisevät ystävänsä mukaan myös raskauskuviinsa. Mehiläisotokset kuitenkin herättivät netissä paitsi ihastusta, myös paljon närää.

"Jaiks, niin riskialtista"

Raskauskuvissaan Bethany poseeraa mehiläisiä vatsallaan. Naisen mukaan mehiläisiä on noin 10 000; hän huomauttaa, ettei vastaavaa tule koskaan yrittää ilman osaavaa asiantuntijaa. 

Bethany jakoi kuvansa myös mehiläistarhaajaryhmään, jossa ne herättivät paitsi ihastusta, myös ihmettelyä. Osa piti kuvan ottamista mehiläisten kanssa vaarallisena.

– Jaiks, niin riskialtista vauvalle, yksi kommentoija toteaa.

– Typerää, toinen soimaa.

Kritisoijia ei tuntunut hetkauttavan Bethanyn toteamus siitä, että hänen lääkärinsä oli antanut luvan kuvauksille. Yksikään mehiläinen ei pistänyt Bethanya.

Mehiläinen ei pistä mielellään; pisto on sen viimeinen keino, sillä se kuolee, kun pistin irtoaa.

"Tämä ei ole vain kuva naisesta, jolla on mehiläisiä vatsallaan..."

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Bethany huomauttaa, ettei kuvissa ole kyse vain sokkiarvosta.

– Tämä ei ole vain kuva naisesta, jolla on mehiläisiä vatsallaan. Noin vuosi sitten koin hyvin traumaattisen keskenmenon. Jouduin sairaalaan, sydämeni oli murtunut, olin täynnä itsesyytöksiä, Bethany kuvailee Facebookissa.

Tapahtuneen vuoksi hän kertoo kärsineensä kuukausia syvästä masennuksesta. Sitten hän kuitenkin tuli uudelleen raskaaksi.

– Sen sijaan, että olisin ottanut uuden ihmeemme avosylin vastaan, muistan olleeni hämmentynyt ja huolestunut, Bethany kuvaa.

"Tässä synkeässä pilvessä on massiivinen hopeareunus"

Bethanyn täytti pelko keskenmenon uusimisesta; sitten koronaviruspandemia iski. Hän vietti kuukausia kotona raskauspahoinvoinnista kärsien ja ilman vieraita tai tuttavia. Hän ei ollut uskaltanut kertoa uudesta raskaudesta kellekään, joten kukaan ei kysellyt kuulumisia.

– Tässä synkeässä pilvessä on massiivinen hopeareunus. Me perheenä kasvoimme rakastamaan ja tukemaan toisiamme tavalla, jota en olisi voinut kuvitellakaan, Bethany kiittelee.

Nyt hän haluaakin kertoa koko maailmalle odottavansa vauvaa, jonka laskettu aika on heinäkuussa 2020.

– Joten, katsokaas, tämä ei ole vain kuva, jossa naisella on mehiläisiä vatsallaan. Tämä kuva edustaa jotain paljon, paljon suurempaa, Bethany kuvailee.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Ei välitä kritisoijista

Soraäänistä hän ei aio välittää: Bethanyn mukaan on täysin selvää, etteivät ihmiset netissä tiedä hänen olevan kaupallinen mehiläistarhaaja, jota on pistetty useita kertoja elämän aikana.

– Kiitos, että olette kertoneet sähköpostein, puhelimitse, tekstarein ja yksityisviestein, etteivät ihmiset hyväksy kuvaani. Mutta, kuten kaikki hyvin tiedätte, en välitä siitä, mitä rajaton, kaikkea mahdollista vähättelevä ja kritisoiva armeija nojatuolisotureita ajattelee minusta, Bethany napauttaa Facebookissa

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja