Mainos

Kaksi kuollut vakavassa ulosajossa – onnettomuuspaikalla synkkä historia

Pohjois-Karjalassa Joensuussa tapahtui varhain lauantaina vakava tieliikenneonnettomuus, jossa sai surmansa kaksi ihmistä. 

Molemmat ulosajossa kuolleista ovat miehiä. Uhrit olivat syntyneet vuosina 1994 ja 1995. 

Poliisin mukaan onnettomuusauto oli ajanut Ilomantsintietä pitkin Särkivaarantielle, ajautunut ojaan ja kaatunut katolleen. Tienpinta oli onnettomuuspaikalla kuiva. Poliisi selvittää tapahtuman syytä.

– Keliolosuhteet olivat ihan hyvät. En pysty tässä vaiheessa sanomaan muuta kuin sen, että todennäköisesti autolla oli ylinopeutta. Suistumisjäljet olivat aika pitkät, kertoo Itä-Suomen poliisin komisario Ilpo Kortelainen MTV:lle.  

Samassa paikassa on tapahtunut puolen vuoden aikana kaksi onnettomuutta, joista molemmissa henkilöauto ja juna törmäsivät. Jälkimmäisessä törmäyksessä kaksi viikkoa sitten menehtyi nainen.

– Lähellä on rautatien tasoristeys, ne ovat ylipäänsä aina vaarallisia. Junaliikenne on harvaa, niin sitä ei osata varoa. On mahdollista, että [tänään tapahtuneessa onnettomuudessa] karkaaminen tapahtui, kun ajettiin kovaa vauhtia junaradan yli. Tätä en kuitenkaan osaa varmaksi sanoa, Kortelainen kommentoi.

Korjattu 10.10. klo 10:48: Onnettomuus tapahtui Joensuun, ei Kontiolahden kohdalla. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.