Mainos

"Ruumisauto tuli vastaan" – Suojaamaton tasoristeys on pelottanut paikallisia

Siilinjärvellä tapahtuneessa onnettomuudessa on kuollut kaksi ihmistä ja lisäksi yksi on loukkaantunut. Turma sattui tasoristeyksessä Kortepolun kohdalla Toivalassa hieman kello yhdentoista jälkeen.  

Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta kello 11.07. Onnettomuuden epäillään tapahtuneen muutama minuutti tätä ennen. Hetki turman jälkeen paikalle saapui lähistöllä asuva mies, jota odotti paikalla järkyttävä näky.

– Ruumisauto tuli vastaan, kun saavuin paikalle. Siellä oli paljon viranomaisia, poliiseja ja paloautoja. Näky oli todella hurja, mies kertoo MTV Uutisille.

– Onnettomuusauto oli aivan murskana. Romua oli myös radan varrella ympäriinsä. Auto oli liikkunut tasoristeyksestä kymmeniä metrejä. 

Turma-autossa oli sisällä kolme ihmistä, joista kaksi menehtyi ja yksi loukkaantui. Loukkaantunut on kuljetettu jatkohoitoon Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Hänen tarkemmista vammoistaan ei ole vielä tietoa.

Henkilöauto jäi pohjoisesta Kuopion suuntaan matkalla olleen junan alle tasoristeyksessä.

– Kyseessä on vilkas paikka, ja me paikalliset olemmekin ihmetelleet, miksi se on suojaamaton tasoristeys. Siinä on uima- ja veneranta ihan vieressä, joten liikennettä riittää.

Uhrien sukupuolista tai iästä ei ole vielä tietoa. Tässä vaiheessa ei ole mitään syytä epäillä, että auto olisi ajettu junan eteen tahallaan.

Paikallinen asukas ei vielä tiedä eikä osaa arvioida, onko kyseessä Siilinjärvellä asuvat ihmiset vai kenties joku hiihtolomalainen. 

– Hiljaiseksi vetää. Todella ikävännäköinen onnettomuus.

Aamupäivällä tapahtunut onnettomuus katkaisi junaliikenteen. Junaliikennettä korvaavia busseja käytetään Siilinjärven ja Kuopion välillä iltaan asti, arvioi VR. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.