Mainos

Tieliikenteessä synkkä päivä - kaksi vakavaa kuolonkolaria

Tänään on tapahtunut kaksi vakavaa kuolonkolaria, joissa on kuollut yhteensä ainakin neljä ihmistä. Toinen kolari sattui Suonenjoella Pohjois-Savossa, toinen Joensuussa Pohjois-Karjalassa.  

Suonenjoella kaksi ihmistä kuoli kahden auton törmättyä valtatie 9:llä. Onnettomuus tapahtui, kun Suonenjoen suunnasta tullut auto ajautui vastaantulijoiden kaistalle kovassa vauhdissa. Toinen kuolleista oli nelivuotias poika, joka oli vastaantulijoiden kaistalle ajautuneessa autossa, toinen vastakkaiseen suuntaan ajaneen auton kuljettaja.  

Onnettomuusautoissa oli yhteensä seitsemän ihmistä. Vastakkaiselle kaistalle ajautuneessa autossa oli kuljettajan lisäksi kaksi lasta. Toisessa autossa oli neljä henkilöä.  

Viisi ihmistä kuljetettiin onnettomuuspaikalta Kuopion keskussairaalaan. Heidän joukossaan on vakavasti loukkaantuneita.  
Onnettomuuspaikka sijaitsee noin puoli kilometriä Lyytiläntien ja 9-tien risteyksestä Suonenjoen suuntaan. Onnettomuus tapahtui suoralla kuivalla tiellä paikassa, jossa näkyvyys on hyvä.   

Kaksi nuorta miestä kuoli Joensuussa

Varhain aamulla kaksi nuorta miestä kuoli rajussa ulosajossa Joensuussa. Henkilöauto suistui katolleen ojaan Särkivaarantiellä noin kello 3.30, kertoi poliisi. Onnettomuus tapahtui lähellä Joensuun ja Kontiolahden kunnan rajaa.  

Poliisin mukaan onnettomuudessa kuolleet miehet olivat joensuulaisia. Toinen heistä oli syntynyt vuonna 1994 ja toinen vuonna 1995.   

Auto oli saapunut Ilomantsintien suunnasta ja ajautunut ojaan vasemmalle. Autossa ei ollut muita matkustajia. Päivystävä palomestari arvioi, että jarrutusjälkien perusteella turma-auto on ajanut hyvin selvää ylinopeutta. Tie turmapaikalla on kuoppainen, mikä on voinut vaikuttaa auton suistumiseen ajoradalta. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja