Amber Heardin ja Johnny Deppin oikeusriitavyyhtiin vedetty Elon Musk rikkoi hiljaisuutensa

Johnny Deppin ja Amber Heardin viikkoja kestänyt oikeudenkäynti päättyy tänään – miten näyttelijäpariskunnan riidasta nousi näin suuri ilmiö? 16:25
Miten Johnny Deppin ja Amber Heardin riidasta nousi näin suuri ilmiö? Katso videolta kattava läpikäynti oikeudenkäynnistä ja sen käänteistä

Elon Musk kommentoi Amber Heardin ja Johnny Deppin oikeusriitaa Twitterissä.

Ympäri maailman on seurattu tiiviisti viime viikkojen ajan ex-pari Johnny Deppin ja Amber Heardin välistä kunnianloukkausoikeudenkäyntiä, jota on käyty huhtikuun alkupuolelta lähtien Yhdysvaltojen Virginiassa. Itse oikeudenkäynti tuli päätökseensä perjantaina 27. toukokuuta, jonka jälkeen valamiehistö vetäytyi päätöksentekoon. Juryn on tarkoitus palata oikeussaliin 31. toukokuuta.  

Depp nosti ex-puolisoaan Heardia kohtaan siviilikanteen kunnianloukkauksesta vuonna 2019 johtuen Heardin kirjoittamasta mielipideartikkelista, joka julkaistiin Washington Post -lehdessä vuonna 2018. Tekstissään Heard kirjoitti olevansa perheväkivallan uhri. Deppiä ei mainittu tekstissä nimeltä, mutta näyttelijä katsoo sen olleen syynä siihen, että Depp on menettänyt runsaasti töitään näyttelijänä viime vuosien aikana. Depp vaatii ex-vaimoltaan oikeudessa 50 miljoonan dollarin korvauksia ansionmenetyksistään. 

Oikeudenkäyntiä on voinut seurata suorana mistä päin maailmaa tahansa muun muassa Youtuben kautta. Istunnoissa on käsitelty laajasti sekä yksityiskohtaisesti Deppin ja Heardin monivaiheista sekä hyvin riitaista parisuhdetta. Kumpikin osapuoli on syyttänyt toisiaan suhteen aikana tapahtuneista erilaisista väkivaltaisuuksista, hyväksikäytöistä sekä sekavasta käytöksestä. Toisensa vuonna 2009 Rommipäiväkirja-elokuvan kuvauksissa tavanneet Heard ja Depp alkoivat seurustella vuoden 2012 tienoilla ja he olivat naimisissa vuosina 2015-2017. 

Oikeudessa on kuultu myös muita tunnettuja henkilöitä, kuten esimerkiksi Deppin entistä tyttöystävää, ex-huippumalli Kate Mossia. Yksi henkilö, jota ei oikeussalissa nähty odotuksista huolimatta, oli puolestaan Heardin kanssa näyttelijäpari eron jälkeen seurustellut miljardööriliikemies Elon Musk, joka nimettiin alunperin potentiaaliseksi todistajaksi, muttei tämä kuitenkaan koskaan todistanut. 

Musk rikkoi kuitenkin hiljaisuutensa koskien Heardin ja Deppin käsittelyä perjantaina 27. toukokuuta kommentoimalla asiaa Twitterissä. Musk julkaisi kannanottonsa kommenttina podcastaaja-tutkija Lex Fridmanin twiittiin, joka julkaisi omat näkemyksensä Deppin ja Heardin välisestä oikeudenkäynnistä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– 1. Julkisuus on helvetillinen huume (joillekin). 2. Psykiatrien ja lakimiesten taitotasot vaihtelevat huomattavasti. 3. Ihmiset ovat kykeneväisiä valehtelemaan miljoonille. 4. Rakkaus voi olla sotkuista. 5. Megatuopillinen viiniä, Fridman analysoi. 

Musk puolestaan tarjosi asiaan oman vastauksensa. 

– Toivon, että he kumpikin jatkavat eteenpäin. Parhaimmillaan, he kumpikin ovat ihmeellisiä, Musk vastasi. 

Musk ja Heard tapailivat toisiaan  kuukausien ajan vuoden 2016 tienoilla. Sekä Heardia että Deppiä aikoinaan edustanut Christian Carino kertoi oikeudessa ennalta nauhoitetussa todistajanlausunnossaan, että sen jälkeen kun Heard oli hakenut avioeroa sekä lähestymiskieltoa Deppiä kohtaan toukokuussa 2016, oli hän tämän jälkeen pyytänyt Carinoa järjestämään tapaamisen Deppin kanssa.

Carino kertoi tehneensä näin uskoen, että Heard halusi tehdä sovinnon Deppin kanssa. Pian tämän jälkeen Depp oli kuitenkin saanut tietää Carinon mukaan, että Heard oli viettänyt aikaa Muskin kanssa. 

Depp onkin syyttänyt Heardia kunnianloukkaussyytteessään myös tämän olleen suhteessa Muskin kanssa silloin, kun pari oli vielä naimisissa. Muskin edustajan mukaan liikemies ja Heard  alkoivat nähdä toisiaan vasta toukokuun 2016 tienoilla eikä heidän suhteestaan tullut romanttinen kuin vasta myöhemmin. 

Huhut Heardin ja Muskin romanssista lähtivät liikkeelle mediassa heinäkuussa 2016 ja kaksikko näyttäytyi julkisesti yhdessä huhtikuussa 2017. Elokuussa 2017 puolestaan uutisoitiin, että Musk ja Heard olivat eronneet.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat