Kaisa Liski säväyttää harmaahapsisena: Ei haittaa, vaikka tulisi mummo-efekti!

Kiinteistökuningatar on harmaiden hiustensa kanssa trendien aallonharjalla. 

Kiireinen uranainen Kaisa Liski edusti Laukka-korusarjan julkistustilaisuudessa energisenä ja hyväntuulisena. Kiinteistökuningatar hehkui tyylikkyyttä uudessa hopeansävyisessä kuontalossaan. 

– Tämä on minun Rooman tuliaisia, ollut jo kuukauden verran, Liski kertoo uudesta tyylistään. 

Muutama vuosi sitten isoäidiksi tullut ei ole ainakaan toistaiseksi tuntenut itseään iäkkääksi hopeisessa kuontalossaan.

– Ei se haittaa, vaikka tästä tulisi mummo-efekti, sillä ylpeydellä olen isoäiti! Liski nauraa hersyvästi. 

Liskillä on 3-vuotias poika ja 2-vuotias lapsenlapsi. Hän kertoo perheen viettävän aikaa aina silloin, kun arjen kiireet antavat periksi. 

– Lapsethan leikkii tietysti jo paljon yhdessäkin. Huoneesta kuuluu vuorotelleen "äiti, mummi, äiti, mummi" ja välillä ne menevät sekaisinkin! Liski nauraa. 

Kiinteistökuningatar nousi hiljattain otsikoihin, kun hän sinetöi Timo T.A. ja Nina Mikkosen Pilvilinnana tunnetun kodin kaupat. Liski paljasti kaupanneensa asunnon ilman välityspalkkiota. 

– En tiennyt, missä kunnossa Timo oli. Edellisen kerran, kun olimme tavanneet, hänellä oli bootsit jalassa ja stetsoni päässä. Hänen äänensä oli tuolloin kova ja kädenpuristus lähes militantti. Nyt siinä ei ollut enää sama mies. Kohtaaminen auttoi tekemään päätökseni auttamisesta, Liski kertoi MTV.fille päätöksen synnystä. 

Tänään tiistaina Liski kiittelee sitä, että uutinen välityspalkkion uupumisesta otettiin positiivisesti vastaan. 

– Onhan se kiva, että sitä pidettiin edes hyvänä uutisena. Suomalainen luonne olisi pystynyt kääntämään senkin negatiiviseksi. Hienoa, että sitä pidettiin sata prosenttisesti hyvänä uutisena, Liski toteaa tyytyväisenä. 

Lue myös:

    Uusimmat