Kaisa Liski viettää miehensä kanssa 10-vuotishääpäivän erillään – "Kun jääräpään nai, niin jääräpään kanssa on naimisissa"

0:48
Kaisa Liski laittoi elämäntapansa kuntoon Olet mitä syöt -ohjelmassa.

Kaisa Liski meni naimisiin Vanajanlinnassa vuonna 2011.

Nykyisin ravintoloitsijana tunnettu mediapersoona Kaisa Liski viettää perjantaina 11. kesäkuuta 10-vuotishääpäiväänsä puolisonsa Kimmon kanssa.

Rakastavaiset sanoivat toisilleen tahdon vuonna 2011 Vanajanlinnassa Katumajärven rannalla. Alttariksi heille oli levitetty punainen matto, jonka päässä he saivat viimein toisensa lämpömittarin kivutessa 31 asteeseen.

– Oli se aika upeaa, Liski muistelee Wedding garage -hääpukuliikkeen avajaisissa.

Kysyttäessä Liskiltä, että onko liitto vastannut alkutaipaleen mielikuvia, on vastaus selvä.

– Kun jääräpään nai, niin jääräpään kanssa on naimisissa, Liski naurahtaa.

Liski kuvassa puolisonsa kanssa viime vuoden heinäkuussa. 

Pariskunnalla ei ole tinahääpäivän kunniaksi suunnitteilla mitään erityistä.

– Lähdemme poikamme kanssa kahdestaan Kuusamoon. Mieheni oli, että paras hääpäivä ever, ex-kiinteistönvälittäjä naurahtaa veikeästi. 

Akusta ja isoveljestä mallia

Liskillä on kolme lasta, aikuinen tytär ja poika sekä 8-vuotias poika. Niin kiinteistönvälittäjänä kuin politiikan sarallakin mukana ollut Liskin nuorimmainen on perinyt äidiltään toimeliaisuuden.

Ala-asteikäinen poika haaveilee työskentelevänsä armeijan leivissä ja näyttelijän urasta. Hän tekee myös itse musiikkia.

Aku Hirviniemi käy lounasravintolassa aika usein syömässä ja toki hän on käynyt meidänkin tykönämme. Poikani on alkanut haaveilla näyttelijän työstä, kun on katsonut Akun TikTokeja, jotka olen tosin kieltänyt häneltä, sillä ne eivät ole kahdeksanvuotiaan silmille.

Pikkumies on paraikaa musiikkileirillä. Innostuksen musiikkiin hän on saanut isoveljeltään Aleksi Liskiltä, joka tunnetaan musiikkipiireissä nimellä Alisky, jota kuvaillaan Warner Musicin tiedotteessa housemusiikin nousevaksi nimeksi.

– Manu tekee isoveljensä jalanjäljissä musiikkia. Ne on aivan huikeita biisejä, vähän kuin isoveljellään, Liski paljastaa.  

Kaisa Liskin vanhin poika tekee musiikkia nimellä Alisky. 

Perhe tärkein

Liski nousi koko kansan tietoisuuteen kiinteistönvälittäjänä. Lisäksi hän on hakenut aikoinaan kunnalliivaaliehdokkaaksi. Nykyisin hän keskittyy täyspäiväisesti perheyritykseensä lounasravintolaan. 

– Kaikista tärkeintä minulle on lapseni, hän täsmää.

Liski oli neljä vuotta hänen kotikuntansa ympäristölautakunnan puheenjohtajana.

– Vuonna 2019 sairastuin niin vakavasti, ettei sen jälkeen ole ollut mahdollista tehdä mitään ylimääräistä ilmaista työtä. Silloin meni firma ja terveys, niin siinä sai mennä myös politiikan harrastaminenkin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja