Kaisa Liski jälleen hovioikeudessa – julkaisi vessaselfien ennen oikeuskäsittelyä: "Jos seison vielä yhden päivän ja sitten…"

9:47
MTV Uutiset oli paikalla, kun Liski saapui viime viikolla Helsingin hovioikeuteen.

Kaisa Liskin ja hänen entisen työnantajansa riita-asiaa käsiteltiin jo viime viikolla Helsingin hovioikeudessa.

Kiinteistökuningatar Kaisa Liski on jälleen tänään Helsingin hovioikeudessa, jossa puidaan Liskin ja hänen entisen työnantajansa Uudenmaan Viva Oy:n riita-asiaa. Asiaa käsiteltiin hovioikeudessa viime viikolla kahdesti ja tänään on luvassa viimeinen käsittelypäivä.

Käsittely koskee Hyvinkään käräjäoikeuden vuonna 2018 joulukuussa antamaa tuomiota, jossa Liski määrättiin maksamaan 660 000 euroa entiselle työnantajalleen. Liski valitti tuomiosta kaksi kuukautta myöhemmin hovioikeuteen.

Liski lisäsi ennen käsittelyn alkamista Instagram-tililleen peiliselfien, joka on otettu hovioikeuden vessasta.

– Jos seison vielä yhden päivän ja sitten…, Liski kirjoitti kuvaan.

Liskin Instagram-seuraajat toivottavat naiselle jaksamista oikeustaistelun keskellä.

– Voimia ja terveyttä elämään. Rukoilen sinun ja perheesi puolesta.

– Voimia ja tsemppiä

– Voimia kaiken keskelle.

Vuoden 2018 joulukuussa Liski tuomittiin työsopimuksen mukaisen kilpailukiellon, rekrytointikiellon sekä salassapitovelvollisuusehdon rikkomisesta ja noudattamatta jätetystä irtisanomisajasta. Liski on kiistänyt kaikki entisen työnantajansa esittämät vaatimukset ja väitteet.

Liski työskenteli yrityksessä vuosina 2011-2016, josta lähdettyään hän perusti oman kilpailevan yrityksensä. Hän tuli tunnetuksi vuonna 2011 Kiinteistökuningatar Kaisa -ohjelmasta, jonka aikana hän työskenteli Uudenmaan Vivassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja