Mainos

Kaisa Hela ei jatka Putouksessa: "Tuli jano johonkin ihan muuhun"

Putouksesta tuttu näyttelijä Kaisa Hela ei ole mukana Putouksen uudella tuotantokaudella työkiireiden vuoksi.

Näyttelijä Kaisa Hela tuli Putouksen viime kaudella tutuksi Hansvilivili Välimäki -sketsihahmollaan. Tulevalla kaudella Hela ei kuitenkaan ole mukana, sillä hän otti vastaan aivan toisenlaisen haasteen työrintamalla.

– Syy siihen, että en ole mukana on se, että olen juuri aloittanut harjoitukset Tampereen Työväenteatterin musikaalissa Tytöt 1918, Hela kertoo.

– Musikaali tulee ensi-iltaan tammikuussa ja tämä on minulle sellainen intohimoprojekti. Tähän oli pakko päästä, Hela jatkaa.

"Jatkuva jano tehdä aina vastapainoa jollekin"

Hela kertoo kaivanneensa Putouksen huumorintäyteiselle sisällölle vastapainoa työrintamalla. Erilaisiin haasteisiin innolla tarttuvalle näyttelijälle rooli musikaalissa oli siten kuin vastaus hänen toiveisiinsa.

– Minulla on sellainen jatkuva jano tehdä aina vastapainoa jollekin. Kun olin Putouksessa, niin tuli jano johonkin ihan muuhun. Kansalaissota on minulle ihan loppumaton kiinnostuksenkohde – ja naiskaarti erityisesti, Hela kertoo.

Putous oli kokemuksena Helalle ainutlaatuinen ja muistot elävät lämpiminä hänen mielessään. Hymyissä suin hän muistelee etenkin sitä fiilistä, joka iski aina viisi minuuttia ennen jokaista suoraa lähetystä.

– Siitä alkoi sellainen tunne kuin olisi ollut kaksi tuntia yhtä soittoa vuoristoradassa. Se oli sellainen olo kuin olisi irtaantunut ulkomaailmasta, Hela kuvailee. 

Putous MTV3-kanavalla tammikuussa 2018!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja