Mainos

Jenni Kokander tarttuu Putouksen sijaan uusiin haasteisiin: "Aika aikaansa kutakin"

MTV3-kanavalla keväällä 2018 jatkoa saavassa Putouksessa ei tulla näkemään Jenni Kokanderia, sillä näyttelijä päätti tarttua uusiin haasteisiin.

Näyttelijä Jenni Kokander on tullut suomalaisille tutuksi Putouksen kautta viimeistään valloittavista sketsihahmoistaan, joiden tiimoilta hän keikkailee yhä. Kokanderia ei kuitenkaan nähdä Putouksen uudella tuotantokaudella, sillä hän haluaa tarttua uusiin haasteisiin ja antaa tilaa uusille näyttelijöille.

– Putous on valtava kone, johon näyttelijä pääsee yhdeksi pieneksi osaksi. Se on kuin jotain yliluonnollista, Kokander kuvaa.

– Nyt on muiden vuoro päästä sen hienon koneen sisään ja saada se energia ja adrenaliini, mitä siellä tarjoillaan, mitä ei voi mistään muualta saada, hän jatkaa.

"Putous on ollut ihan superhieno kokemus"

Tällä hetkellä Kokander ohjaa Tikkurilan Teatterissa näytelmää Suurin niistä on Vantaa, jossa esitellään vantaalaisia tositarinoita rakkaudesta. Tulevalle keväälle Kokanderilla on luvassa uusia työprojekteja, joista hän ei voi vielä kertoa.

– Putouksen suhteen minulle tuli sellainen olo, että aika aikaansa kutakin – mutta ei ollenkaan sellainen olo, että olisin kyllästynyt, Kokander toteaa.

Kaiken kaikkiaan Kokanderille jäi hyvin lämpimät muistot Putouksesta. Konkreettisimmillaan tämä näkyy siinä, että näyttelijä tekee vieläkin Putouksessa syntyneiden sketsihahmojen keikkoja.

– Putous pysyy sillä tavalla edelleenkin mukana, että minulla on paljon sketsihahmokeikkoja. Svetlanasta on niin kauan aikaa, että se elää jo ihan omaa elämäänsä, Kokander nauraa viitaten Putouksen kuudennella tuotantokaudella syntyneeseen Svetlana Rönkköön.

– Putous on ollut ihan superhieno kokemus. Se on jotain sellaista, mitä näyttelijä ei voi missään muualla saada, hän jatkaa.

Putous MTV3-kanavalla tammikuussa 2018!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.