Kaipaatko vaihtelua seksielämään? Pariskunta arvioi parhaat paikat seksin harrastamiselle kotioloissa: "Se tuntui tuhmemmalta ja villimmältä"

Miten pyydän lisää seksiä parisuhteessa? 1:07
Haluaisin suhteessani enemmän ja erilaista seksiä. Miten ottaisin asian esiin? Kysymykseen vastaa seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen Kaalimadolta.

Kyllästyttääkö perinteinen sängyssä lempiminen? Lontoolainen pariskunta arvioi asteikolla yhdestä viiteen muut kotosalta löytyvät paikat, joissa voi harrastaa seksiä.

Jed Gharbi, 24, ja hänen kumppaninsa Marta Jimeno, 25, arvioivat The Sunille talostaan löytyvät seksin harrastamiseen soveltuvat paikat.

Pariskunta testasi niin perinteisiä kuin hieman erikoisempiakin kutupaikkoja.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Pyykinpesukone

Tämä klassinen paikka sai parilta hyvät arviot.

– Emme pääse tekemään tällaista usein. Asento ei ole kiusallinen, ja ymmärrän, miksi ihmiset pitävät pesukoneen tärinästä, Jed arvioi.

– Olen nähnyt tämän asennon elokuvissa, se vaikuttaa aika seksikkäältä. Särmää puuhiin antaa ehdottomasti värinä, sanoo puolestaan Marta.

Jed antoi pyykinpesukoneen päällä puuhastelulle arvosanaksi neljä pistettä viidestä, kun taas Martalta paikka sai täydet pisteet.

Tuoli

Jed ja Marta kokeilivat myös tuolin päällä lemmiskelyä.

– Pidin siitä. Tuolin alla olevien pyörien avulla pystyimme liikuttamaan sitä erilaisia asentoja varten, Jed kertoo, antaen myös tuolille neljä pistettä viidestä.

– Naiselle asento on hieman uuvuttava, sillä hänen pitää olla koko ajan päällä. Tuoli oli kuitenkin tarpeeksi leveä meille molemmille, ja pidän vaihtelusta, Marta kommentoi.

Tuoli sai Martalta kolme pistettä.

Keittiön lavuaari ja pöytä

Pari ei lämmennyt keittiön lavuaarille, mutta seksin harrastaminen pöytää vasten innosti heitä. Lavuaari sai Jediltä kolme pistettä ja Martalta kaksi pistettä.

– Tämä ei ollut minua varten. Lavuaari oli kylmä, eikä paikka vaikuta kovin hygieeniseltä. Olemme seikkailunhaluisia, mutta lavuaaria vasten lemmiskely ei ollut seksikästä, Marta selittää.

Pöytä sai sen sijaan kummaltakin osapuolelta täydet viisi pistettä.

– Rakastamme harrastaa seksiä pöytää vasten, vaikkei sitä tapahdukaan joka päivä. Se on jännittävää, sillä se on erilaista. Jopa parempi kuin pyykinpesukone, Jed sanoo.

– Toivon, että tekisimme tätä useammin, Marta myötäilee.

Lattia

Pariskunta koitti seksin harrastamista myös lattialla. Heillä ei ollut mattoa, mikä aiheutti epämukavuuden tunnetta.

– Asento sattui polviini, mutta tykkäsin siitä silti. Se tuntui tuhmemmalta ja villimmältä, Jed kuvailee.

– Ei huono. Asento on hyvä minulle, mutta huono Jedille, sillä hän joutuu olemaan päällä. Matto olisi mukava, miettii Marta.

Lattialla puuhastelu sai pariskunnalta neljä pistettä.

Suihku

Myös toinen klassikko, suihku, miellytti paria. Suihkuseksi sai heiltä molemmilta 4,5 pistettä viidestä.

– Tykkäämme tästä molemmat. Vesi antaa paikalle oman mausteensa. Ei ole erityisen helppoa pitää Martaa suihkukopissa ylhäällä, mutta se on hauskaa, Jed arvioi.

Rappuset

Rappuset eivät puolestaan saaneet Jediltä ja Martalta mairittelevaa arviota. Jediltä paikka sai kolme pistettä, Martalta kaksi.

– Alla oleva osapuoli voi saada palovammoja. Lisäksi asento sattuu hänen selkäänsä, Jed pohtii.

– Asento on melko epämukava, eikä siinä voi olla kauaa. Rappusissa voisi harrastaa vain pikaisia sessioita! Marta tokaisee.

Jos muualla kuin sängyssä lempiminen kiinnostaa, mutta uskallus tai mielikuvitus ei ole tähän mennessä riittänyt, ehkäpä pariskunnan arvioista voi olla apua!

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat