Kaija Koo muistelee erikoista keikkaansa – joutui improvisoimaan, kun tekniikka petti: "Löysin takahuoneesta vanhan fläppitaulun"

4:32
Katso videolta, minkälainen kohtaaminen Kaija Koolla oli Putous-näyttelijöiden kanssa.

Putouksen toisessa livelähetyksessä lavalle astui suosittu artisti Kaija Koo. Improvisaatio on lähellä hänen sydäntään myös keikoilla.

ArtistiKaija Koo  nähtiin Putouksen livelähetyksessä 28. tammikuuta, kun lavalle astui hänen lisäkseen kolme muutakin Kaijaa, eli Linda WiklundNiina Lahtinen ja Ushma Olava.

Hänen lempihahmonsa kaikilta Putous-kausilta on ehdottomasti Leena Hefner os. Herppeenluoma.

– Totta kai tässä on ollut todella paljon hienoja hahmoja, mutta se nyt tuli ensimmäisenä mieleen. Hän oli kaunis, rietas ja onnellinen. Häpeämätön, Kaija Koo kertoi MTV Uutisille Putouksen kulisseissa 28. tammikuuta.

Huumorilla on tärkeä rooli hänen elämässään.

– Musta huumori kiinnostaa, ei niin perinteinen. Ehkä sen takia pidän Putouksesta. Huumorissa on tärkeää, että se on improvisoitua, ei valmiiksi opeteltua. Ihmiset itse luovat tilanteessa huumorin. Se on kaikista mielenkiintoisinta.

Kaija Koo improvisoi itsekin artistina, sillä keikoilla sattuu ja tapahtuu kaikenlaista.

– On käynyt niin, että kaikki kamat ovat menneet pimeiksi. Yleisö seisoo ja odottaa, ja mitään ei tapahdu. Silloin löysin takahuoneesta vanhan fläppitaulun ja tulin sen kanssa lavalle. Piirtelin siihen kaikkea, vaikka rinnan kuvat, ja kysyin, mitä kuva esittää. Kun joku arvasi oikein, toruin häntä ja sanoin, että "kuinkas sinulla on noin likainen mielikuvitus, sehän on ”karhu”. Se oli hauskaa, ja siitä tuli itseasiassa todella kivaa. Ihmiset riemastuivat, kun se poikkesi kaikesta. Pelleilimme piirustuksillani, ja ihmiset huutelivat arvauksiaan. Pelleily kesti kymmenisen minuuttia. Jos olisin jättänyt sen siihen, ettei tapahdu mitään, niin se olisi latistanut.

Artistin ainoa keikka on vuonna 2023 Helsingin Olympiastadionilla 19. elokuuta.

– En makaile muuten kesällä laiturilla, vaan suunnittelen stadionkeikkaa. Fysiikka täytyy saada kuntoon. Täytyy olla hyväkuntoinen, ja suunnittelu vie paljon aikaa. Eli olen hyvin kiireinen kesällä, mutta onhan se outoa, etten ole itse keikalla, artisti pohti.

Keväällä tähti aikoo suunnata Lontooseen katsomaan musikaaleja.

– Lisäksi en muista, milloin olisin lomaillut, mutta lähden nyt helmikuussa lomalle. Lomalla rentoudun katsomalla elokuvia. Katson usein sarjoja, joissa ei ole paljoa väkivaltaa. Pidän rauhallisista sarjoista, kuten Midsomerin murhista tai Housesta. Elokuvamaailma on se paikka, mihin eläydyn hyvin vahvasti. Jos se ympäristö on rauhallinen, niin rauhoitun, hän kertoi.

Katso jutun alussa olevalta videolta, minkälainen kohtaaminen Kaija Koolla oli Putous-näyttelijöiden kanssa.

Putous MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa lauantaisin kello 19.30. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja