Putous-näyttelijä Linda Wiklund testasi sketsihahmoaan jo kotona puolisollaan Mikko Nousiaisella – näin hän reagoi

Putous-näyttelijä Linda Wiklund testasi jo sketsihahmoaan puolisollaan Mikko Nousiaisella 1:29
Katso videolta, miten Linda Wiklundin puoliso ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmastakin tuttu Mikko Nousiainen reagoi tulevaan sketsihahmoon, ja mistä Putous-näyttelijä unelmoi.

Näyttelijä Linda Wiklundin Putous-ohjelman sketsihahmo on valmis.

Näyttelijä Linda Wiklund on varsin helpottunut, ettei hänen mukanaoloaan Putous-ohjelmassa tarvitse enää salailla. Komiikassa ja improvisaatiossa Wiklundia viehättää erityisesti läsnäolo.

– Hetkessä ja kontaktissa oleminen. Komediassa rakastan hioa rytmiä loputtomiin. Koen olevani todella rytmikäs näyttelijä ja rakastan hioa vitsien rytmiä: missä pedataan, missä heitetään pallo ja missä lyödään punch line (=huipentuma/iskulause). Se on loputtoman nautinnollista, Wiklund kertoi MTV Uutisille Putous-ohjelman mediatilaisuudessa 12. joulukuuta.

Wiklund odottaa Putoukselta eniten muiden kanssa työskentelyä.

– Minusta on käsittämätöntä, että olemme saaneet tähän näin piinkovan jengin. Olemme tehneet nyt inserttejä ja hahmotyöpajaa, ja meillä on ollut kyllä ihan räävittömän hauskaa.

Mielen rauhoittamista meditaatiolla

Wiklundin mieli on sellainen, että se luo kauhuskenaarioita, mutta viime syksynä hän löysi meditaation.

– Yritän rauhoittua hyvissä ajoin ennen tammikuuta ja keskittyä siihen, että nyt ollaan tässä hetkessä. Sinä olet siinä ja minä olen tässä ja ei ole hätää.

Putouksen uusi kasvo on näytellyt myös tv-sarjoissa Kontio & Parmas, Konttori ja Modernit miehet.

– Minulla on ollut ihana tuuri, että olen päässyt tekemään paria sarjaa monta kautta: Kontiota & Parmasta sekä Konttoria. Aina, kun kerrotaan, että tehdään uusi kausi ja kokoonnutaan kuvauspaikalle, niin sehän on kuin perhe kokoontuisi yhteen. Kaikki tunnemme roolihahmomme ja miten ne reagoivat toisiinsa. Siitä tulee ihanalla tavalla leirikoulu.

Lyhyet visiitit sarjoissa Wiklund kokee puolestaan haastaviksi.

– Moderneissa miehissä kävin piipahtamassa. Se on aina haastavampaa, kun tulet uuteen porukkaan ja koitat tarkkailla, mikä siellä on meininki, komedian laatu ja ohjaajan visio.

Suurin oppi Wiklundilla tv-sarjoissa näyttelemisestä on se, että näytteleminen on todella samanlaista kaikkialla.

– On se sitten teatteri, tv-sarja, elokuva tai live-ohjelma. Tärkeintä on keskittyä, sanoa repliikkinsä suht oikein ja olla läsnä.

Katso yllä olevalta videolta, miten Linda Wiklundin puoliso ja Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmastakin tuttu Mikko Nousiainen reagoi tulevaan sketsihahmoon, ja mistä Putous-näyttelijä unelmoi.

Putous 21. tammikuuta alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla!

Tanssii Tähtien Kanssa on katsottavissa MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat