Kahden vuoden etsintä ohi – poliisi kuulusteli tähtien alastonkuvien levittämisestä epäiltyä

Lounais-Suomen poliisi on saanut epäillyn vihdoin kuulusteltua.

Julkisuuden henkilöjen vähäpukeisten taidekuvien luvattomasta levittämisestä epäilty turkulainen valokuvaaja on saatu kuulusteltua kahden vuoden etsinnän jälkeen.

Seiskan mukaan kuvaajan epäillään julkaisseen netissä muun muassa Laura Malmivaaran, Laura Birnin, Mia Ehrnroothin, Sara Chafakin, Manuela Boscon ja Linda Zilliacuksen kuvia.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Alaspää vahvistaa esitutkinnan etenemisen MTV.fille. Asianomistajia on poliisin mukaan kuusi.

– Epäilty on kuulusteltu, se pitää paikkansa. Tutkinta on niiltä osin edennyt, Alaspää kertoo.

– Kuulustelujen sisältöä en sinänsä halua kommentoida, koska esitutkinta on edelleen kesken. Mutta sen voin tässä vaiheessa vahvistaa, että epäilty kiistää syyllistyneensä rikokseen.

Alaspään mukaan tällä hetkellä näyttää siltä, että tapauksen esitutkinta saadaan valmiiksi ja se voidaan jättää syyttäjälle parin kuukauden sisällä.

Tutkinnan etenemisestä ensimmäisenä uutisoineen Turun Sanomien mukaan turkulaisvalokuvaaja ja hänen vaimonsa hakevat oikeudessa yli 80 000 euron korvauksia poliisin elokuussa tekemästä kotietsinnästä ja siinä aiheutuneista vahingosta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja