Mainos

Kahden lapsen äidillä vain 1,5 vuotta elinaikaa – toive unelmien häistä toteutui: "Kaikki oli täydellistä"

Kun diagnoosi kuolettavasta sairaudesta selvisi, pariskunta päätti mennä naimisiin nyt, kun se olisi vielä mahdollista. 

Kahden lapsen äiti menetti kävelykykynsä pian sen jälkeen, kun hänen selkärangastaan löydettiin syöpäkasvain. Vaikka diagnoosi selvisi aivan liian myöhään, eikä mitään ole enää tehtävissä, nainen ei ole antanut sen estää toteuttamasta unelmiaan.

Korkeintaan puolitoista vuotta elinaikaa saanut 28-vuotias Martine Kiliminster sai sen, mitä hän elämässään eniten toivoi – elämänsä rakkauden. 

Halvaantui vain kuukausi sairauden paljastumisen jälkeen

Syöpä paljastui tämän vuoden kesäkuussa, kun Martine alkoi valitella erikoista selkäkipua. Martinen nuoresta iästä johtuen lääkärit eivät aluksi uskoneet kyseessä olevan mitään vakavaa, mutta asiat alkoivat mennä nopeasti huonompaan suuntaan. Elokuisella lomamatkalla nainen menetti yhtäkkiä tunnon jaloistaan.

– Olin kärsinyt kovista selkäkivuista jo muutaman kuukauden ajan, mutta lääkärit uskoivat kyse olevan ainoastaan lihaskrampeista. Heti päästyäni rangan kuvaukseen selvisi, että siellä oli valtava kasvain, joka painoi selkäydintäni, Martine kertoo. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kahden lapsen äidille diagnosoitiin neljännen asteen selkärangan glioblastooma, joka vei hänet nopeasti pyörätuoliin. Kuukauden kuluttua diagnoosista Martine halvaantui vyötäröstä alaspäin ja hänelle kerrottiin musertavat uutiset; hänellä olisi korkeintaan puolitoista vuotta, pahimmassa tapauksessa vain puoli vuotta elinaikaa.

Odottamattomat uutiset koskettivat koko perhettä, ja 12 vuotta yhdessä ollut pariskunta päätti mennä naimisiin nyt, kun se oli vielä mahdollista.

Koskaan ei ole liian myöhäistä toteuttaa unelmiaan

Kuukaudessa pariskunta toteutti koskettavan tilaisuuden, jossa rakastunut pariskunta sai vihdoin toisensa läheisten läsnäollessa. 

–  Hääni olivat yksi elämäni parhaimmista päivistä. Häätanssi, puheet, koristeet, kaikki oli täydellistä, Martine kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Kaikki ympärillämme itkivät ja riippumatta päivän tunteellisuudesta, rakastin jokaista sekuntia.

Tuore aviopari on paraikaa suunnittelemassa häämatkaa ensivuodelle, vaikka Martinen tulevaisuudesta ei ole takeita. Nainen haluaakin omalla esimerkillään muistuttaa kaikkia siitä, että koskaan ei ole liian myöhäistä toteuttaa unelmiaan. 

Lähde: Independent

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.