Mainos

Lauralle jouduttiin asentamaan avanne – aviomieheltä kaunis teko

Miehen rakkaudenosoitus syöpään sairastuneelle vaimolleen on jotain sellaista, jonka uskoisi tapahtuvan vain elokuvissa. 

Kun Laura Andrews, 25, sai tietää sairastavansa suolistosyöpää, nuori nainen ja hänen miehensä eivät olleet uskoa uutista todeksi. Todellinen pommi kohtasi pariskuntaa kuitenkin vasta pari viikkoa syöpäuutisten jälkeen, kun nainen sai tietää odottavansa lasta. Rankkojen syöpähoitojen vuoksi naiselle ei annettu kuin yksi vaihtoehto; hänen oli luovuttava vatsassa kasvavasta lapsestaan.

– Syöpäuutinen tuli todellisena pommina, mutta raskaus oli se, joka sai asiat todella sekaisin. Lapsen menettäminen on todella järkyttävä asia, mutta lääkäreiden mukaan ilman keskeytystä minulle ei olisi voitu suorittaa hoitoja, jotka pelastaisivat minut syövältä, Laura kertoo tämän vuoden maaliskuun tapahtumista.

Toukokuussa ennen hoitojen aloittamista entuudestaan kaksivuotiaan tyttären äiti jäädytti munasolujaan säilyttääkseen mahdollisuuden siihen, että hänestä voisi vielä joskus tulla äiti. 

– Tulen aina muistamaan lapsemme, hänellä on aina paikka sydämessäni. Kaikesta huolimatta ymmärrän, ettei minulla ollut vaihtoehtoa, Laura toteaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Suolistosyöpään sairastunutta naista on hoidettu kemoterapian lisäksi myös leikkauksella, jossa hänen peräsuolensa poistettiin ja avannepussi asennettiin. Vaikka leikkaus onnistui toivotulla tavalla, sen käsitteleminen on ollut naiselle henkisesti raskasta. Hän joutuu käyttämään avannepussia koko loppuelämänsä ajan.

Rakkaus ei ole hiipunut vaikeuksista huolimatta

Syöpä, abortti ja avanne. Lyhyessä ajassa koetuista vastoinkäymisistä Laura ei olisi selviytynyt ilman aviomiehensä tukea. Osoituksena rakkaudestaan aviomies Dayle hankki itselleen tatuoinnin, joka sai Lauran liikuttumaan kyyneliin. Mies hankki vatsaansa tatuoinnin, jossa avannepussin keskustaa koristaa kuva heidän käsistään. Lauran ei tarvitse olla nyt heidän perheestään ainoa, joka kantaa vatsassaan avannepussia.

– Kaikesta huolimatta tunnen kiitollisuutta siitä, että rinnallani on Daylen kaltainen mies. Kovinkaan moni mies ei valitsisi avannetta vain pitääkseen vaimonsa tyytyväisenä, Laura nauraa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Palvon Lauraa, olen rakastanut häntä ensitapaamisestamme lähtien. Hänen ajatuksensa siitä, että rakastaisin häntä vähemmän avannepussin kanssa, oli naurettava, Dayle kertoo.

Mies on ryhtynyt harkitsemaan myös toisen, suolistosyövän symbolina toimivan tatuoinnin ottamista.

Lähde: Kidspot

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.