Kahdeksan vuotta naimisissa – Marja Hintikka ja Ile Uusivuori juhlivat hääpäiväänsä: "Onnellinen ja ylpeä meistä"

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori ovat olleet naimisissa kahdeksan vuotta.

Juontajina työskentelevä aviopari Maria Hintikka ja Ile Uusivuori juhlivat kahdeksatta hääpäiväänsä tänään 2. heinäkuuta. Juhlapäivän kunniaksi Hintikka julkaisi Instagram-tilillään pariskunnan häissä otetun kuvan.

Kuvatekstissä Hintikka kertoo perheen elävän kiireistä arkea.

– Oon niin onnellinen ja ylpeä meistä, vedetään just nyt aikamoista rullaa pienten lasten, vaativien töiden ja kaikenlaisen arkisen säädön ja elämän rakentamisen ympäröimänä ihan kahdestaan. Sanoin just eilen Ilelle, että mieti miten kahdenkymmenen vuoden kuluttua voidaan naureskellen muistella tätä aikaa, katsella lasten ylisöpöjä valokuvia ja heittää yläfemmat, että selvittiin. Ja ihan hyvinkin vielä. Riittävän hyvin, hän kirjoittaa.

Hintikka kertoo olevansa kiitollinen yhteisistä vuosista.

– Parasta on tehdä tämä juttu yhdessä. Elää ja unelmoida. Ottaa arki haltuun. Tehdä työtä ja rakastaa. Onneksi mentiin naimisiin ja pidettiin maailman ihanimmat juhlat meidän rakkaudelle. Kiitos näistä kahdeksasta vuodesta.

Ile Uusivuori muisti pariskunnan hääpäivää julkaisemalla tuoreemman kuvan.

– Hyvää 8-vuotishääpäivää Marja Hintikka. Olen ylpeä ja järjettömän onnellinen meistä. Parasta, mitä mulle on tapahtunut... Rakastan sua, Uusivuori kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Lue myös:

    Uusimmat