Kahdeksan asiaa, jotka miehen pitää tietää rakastamastaan seksiasennosta

Petipuuhissa kommunikaatio on avainasemassa. Lue, mitä asioita miesten tarvitsee tietää rakastamastaan seksiasennosta, jotta lopputulos olisi paras mahdollinen.

Cosmopolitan.com-sivuston toimittaja Frank Kobola on aiemmin listannut asioita, joita miehet vihaavat naisten suosimassa lähetyssaarnaaja-asennossa sekä asioita, jotka miehiä ärsyttävät suutelemisessa. Nyt mies kuitenkin paneutuu tarkemmin miesten suosimaan seksiasentoon.

Koska kommunikaatio on avainasemassa niin parisuhteessa kuin seksissäkin, Kobola listaa asioita, joita miehen tarvitsee tietää, jotta seksi takaapäin-asennossa sujuu mutkattomasti.

8 asiaa, jotka miehelle pitää kertoa takaapäin-asennosta

1. Hänen pitää tietää, pidätkö siitä ylipäätään. Takaapäin-asento on Kobolan mukaan kuin ananas pizzassa, sillä on kannattajansa ja vastustajansa. Jotkut voivat sietää ananaista pizzaa muiden vuoksi, mutta kaikilla on siitä joku mielipide.

2. Jos hän ei kurota koskettamaan sinua, hän on itsekäs – tai huono tekemään useita asioita yhtä aikaa. Ja sinun pitää kertoa se hänelle. Toivottavasti hän tietää, kuinka sinä saat orgasmisi. Jos nimenomaan klitoriksesi kaipaa huomiota, miehen pitää huomioida se takaapäin-asennon aikana. Muutoin tämä asento voi olla sinun kannaltasi melko tylsä.

Muista toki, että voit itsekin stimuloida klitoristasi asennon aikana.

3. Hänen kiihkeä kilpalaukkansa ei välttämättä ole aivan niin mahtavaa kuin hän kuvittelee. Tai saattaa se olla sitä hänelle. Ja vaikka toki monet naisetkin rakastavat vauhdikasta menoa, moni ei. Hänen olisi hyvä sinulta ennen kuin hän lähtee laukkaamaan täysiä kohti omaa maaliviivaansa.

4. Hänen pitää kuitenkin tietää myös, milloin saa laukata lujempaa. Kobolan mukaan tämä on asia, jonka oppiminen vie miehiltä aikaa. Joskus liian nopea on huono juttu, mutta joskus liian hidaskaan ei toimi. 

 – Jos hän puuhailee jotain Stingin tyylistä tantrista seksiroskaa takanasi, hän tekee sen väärin, Kobola toteaa.

5. Tässä asennossa hän on se, joka määrää tahdin. "Suuri voima tuo mukanaan suuren vastuun", totesi Ben-setä Hämähäkkimiehelle. Kobolan mukaan lausahdus pätee myös takaapäin-asentoon. Koska miehellä on tässä asennossa suuri valta, hänen ei parane pelleillä.

Sittenkin seksiä lähetyssaarnaajassa?  Lue, miten teet suositusta seksiasennosta entistä kuumemman!

6. Hänen pitää tietää, mitä mieltä olet pienestä piiskaamisesta. Koska takaapäin-asennossa miehen saattaa herkästi tehdä mieli läimäytellä naista pakaroille, olisi miehen erittäin hyvä tietää, millä mielin suhtaudut asiaan. Ovatko seksimieltymyksesi 50 Shades of Grey -kirjasarjasta napattuja vinkkejä vai onko läimäyttely vihoviimeinen asia, johon haluat miehen ryhtyvän? Vai jotain siltä väliltä? Kerro hänelle.

7. Hänen ei pitäisi nojata sinuun koko painollaan. Lantiostasi kiinni ottaminen on ok, mutta miehen ei pitäisi nojata koko vartalollaan päällesi tai lysähdätte kumpikin.

8. Hänen pitää tietää, että kokemus takaapäin-asennosta on kaikille erilainen. Se, mikä toimi hänen edelliselle tyttöystävälleen, ei välttämättä toimi sinuun.

Lähde: Cosmopolitan

***

6:53

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja