Mainos

10 yksityiskohtaa: Näitä asioita miehet salaa vihaavat suutelemisessa

Olipa suuteleminen kuinka kiihkeää tai ihanaa tahansa, pienet asiat voivat pilata tunnelman hetkessä. Seuraavat asiat suutelemisen aikana eivät ole miesten mieleen.

Nainen, jos haluat miellyttää miestä, pyri välttämään seuraavia asioita suutelemisen aikana, kehottaa Cosmopolitanin Frank Kobola.

1. Kaikki luulevat olevansa hyviä siinä, mutta totuus voi olla toinen

Suuteleminen vaatii kykyjä, aivan kuten mikä tahansa muukin yleinen taito aina autolla ajamisesta ruoanlaittoon. Harva meistä myöntää olevansa huono näissä asioissa, ja aivan yhtä harva myöntää olevansa huono suutelemisessa. Voi olla, että suuteleminen tuottaa miehelle harmia silloin, jos sinä kuulut näiden huonojen suutelijoiden joukkoon. Voi myös olla, että mies itse on huono suutelija, mutta kukaan ei ole kertonut sitä hänelle.

2. Kielen työntäminen kurkkuun

Kieli on hyvä asia, mutta miehen tukehduttaminen sen avulla ei. Tavoitteena ei ole työntää kieltä niin syvälle kurkkuun kuin mahdollista, joten ole varovainen. Tämä pätee myös toisinpäin.

3. Suuteleminen kestää liian kauan

Jos suuteleminen kestää ja kestää, mielenkiinto sitä kohtaan saattaa hiipua. Pian mies saattaa alkaa pohtia illan elokuvaa tai sitä, milloin hän on viimeksi pessyt päällä olevan paitansa. Yritä pitää suuteluhetki asiallisen kestoisena.

4. Kuivat huulet

Kukaan ei halua suudella hiekkapaperia, joten muista rasvata huulesi säännöllisesti!

5. Pahanhajuinen hengitys (sinun tai hänen)

Mikään ei ole luotaantyöntävämpää kuin lämmin pahanhajuinen hengitys vasten kasvoja.

6. Tahattomat eskimosuudelmat

Täydellinen suudelma kertoo paljon suhteen tulevaisuudesta. Tiedät suutelevasi väärän henkilön kanssa, jos kiihkeiden huulien sijaan yhteinen hetkenne on yhtä nenien törmäystä. Aivan kuin pariskunta astuisi koko ajan toistensa varpaille, mutta tekevät sen nenillään.

7. Kolahtelevat silmälasit

Jos jompikumpi osapuoli käyttää silmälaseja, se ei ole iso juttu. Mutta jos molemmilla on lasit päässään, se voi tuoda mukanaan epätoivottuja yhteentörmäyksiä. Riisukaa siis lasinne varovasti ennen kiihkeään suuteloon ryhtymistä.

8. Hiusten joutuminen suuhun

Jos sinulla on pitkät hiukset, on hyvin suuri mahdollisuus siihen, että hiuksesi eksyvät huultenne väliin ja sitä kautta hänen suuhunsa. Kukaan ei taatusti halua syödä hiuksia suutelun aikana, joten pyri pitämään ne kiinni tai poissa tieltä.

9. Et suutele takaisin

Yksi pahimmista asioista, joita miesten mukaan voi tapahtua on se, että he eivät saa vastakaikua suudelmaansa, kertoo Cosmopolitan. Sen sijaan, että seisoisit vain tönkkönä tekemättä elettäkään, yritä edes hieman olla mukana.

10. Et noudata kirjoittamatonta sääntöä

Useimmat meistä sulkevat silmänsä suudellessaan toista ihmistä. Se on sääntö. Se on kohteliasta. Mies saattaa kuitenkin miettiä, mitä jos sinä tuijotat häntä mielipuolisena suutelun aikana? Mitä jos hän avaisi silmänsä tarkistaakseen asian? Anna miehille rauha ja pidä vain suosiolla silmäsi kiinni.

Eikö mies suutele seksin aikana? Tästä syystä se voi johtua.

1:37

Lähde: Cosmopolitan 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.