Mainos

Myymälävarasta kaasutettiin – nainen pakeni tuntemattoman pariskunnan vessaan tyhjentämään litran oluttölkkiä

Myymälävaras työllisti viranomaisia lauantaina moninaisen hanttiin panemisen ja vastustelun johdosta. Hän muun muassa lukittautui itselleen tuntemattoman pariskunnan asunnon vessaan nauttimaan saalistaan.

Tapahtumat saivat alkunsa lauantaina kello 11.50, kun Kirkkonummen Citymarketin vartija lähti pysäyttämään naista, joka oli kävellyt kassalinjaston ohi maksamatta hallussaan olleita tuotteita. Havaittuaan naisen kaupan pihalla hän lähti seuraamaan tätä ja tavoitti tämän Tohtorinpolun asuntoihin johtavalla pihatiellä.

Nainen pisti hanttiin

Nainen ei katsonut vartijan puuttumista hyvällä ja pisti kiinniottoyrityksessä vastaan. Vartija myös käytti hallussaan ollutta kaasua naisen alkaessa kaivaa jotain kassistaan. Poliisin tiedotteen mukaan oluttölkkejä lenteli pihatielle tilateen kärjistyessä.

Nainen onnistui vartijan voimakeinoista huolimatta pakenemaan läheiseen asuntoon, jossa asui hänelle tuntemattomia ihmistä. Asunnossa hän pakeni asunnon vessaan, jonka oven lukitsi, ryhtyen nauttimaan litran oluttölkistä kähveltämäänsä mallasjuomaa.

MTV Uutiset on testannut yleisön puolesta, miltä pippurisumutteen kohteeksi joutuminen tuntuu.

2:14

Antoi väärät tiedot

Poliisi avasi lukitun oven ja käskytti naista tulemaan ulos. Nainen kuitenkin kieltäytyi ja hänet raudoitettiin arvaamattoman ja vastustelevan käytöksen vuoksi ja saateltiin poliisiauton takakuljetustilaan.

Nainen antoi poliisille vielä väärät henkilötiedot, ja oikea henkilöllisyys saatiin selville vasta poliisin tietojärjestelmistä. Samalla kävi ilmi, että naisella on vuoden sisältä kontollaan kymmeniä epäiltyjä anastusrikoksia.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.