Myymälävaras yritti kärrätä satojen eurojen edestä ruokaa ulos kaupasta maksamatta – "ostosreissu" äityi painiksi vartijan kanssa

7:51
Myymälävarkaat kuriin muuntorangaistuksella? Videolla asiasta keskustelua Huomenta Suomessa viime vuonna.

Poliisipartio sai tehtäväksi puuttua myymälävarkaan ja vartijan painiin Vantaan Kaivokselassa sijaitsevassa elintarvikeliikkeessä. Varas oli yrittänyt kärrätä myymälästä maksamatta satojen eurojen edestä ruokaa.

Poliisin saapuessa paikalle vartija oli pidellyt maassa noin viisikymppistä miestä, jonka poliisipartio laittoi rautoihin. Mies ei suostunut vastaamaan poliisin esittämiin kysymyksiin.

Paini vartijan kanssa oli poliisin mukaan saanut alkunsa siitä, kun mies oli työntänyt sisääntuloporttien läpi ostoskärryllisen täynnä tavaraa. Kärryissä oli ollut 400 euron edestä tuotteita, muun muassa juustoja, lihoja ja voita.

Porttien hälyttäessä vartija oli huutanut miestä pysähtymään, jolloin tämä oli hylännyt kärryt ja pistänyt juoksuksi.

Pakomatka muuttui painiksi

Vartija pyysi miestä uudelleen pysähtymään, jolloin varas oli tullut suoraan vartijaa kohti. Tästä oli alkanut pystypaini, jossa vartija oli vienyt vorosta voiton painaen tämän maihin.

Varkaan rauhoituttua vartija oli nostanut hänet ylös, jolloin mies oli tarttunut vartijaa pään alueelta. Vartija oli vienyt miehen jälleen maihin, jossa hän piti varasta, kunnes poliisi saapui paikalle.

Mies ei ollut pukahtanut poliisille edes Vantaan poliisivankilassakaan, minne hänet kuskattiin välikohtauksen päätteeksi.

Miestä epäillään näpistyksestä ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta. Kaikki tuotteet saatiin myyntikuntoisena takaisin, poliisi kertoo.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja