Käärijä pyytää fanejaan olemaan heittämättä lahjoja lavalle: "Ne saattavat vahingoittaa katsojia tai meidän crew'ta"

Käärijä jakaa festivaalimuistojaan – katso haastattelu Ruisrockista! 8:33
Käärijä jakaa festivaalimuistojaan – katso haastattelu Ruisrockista

Käärijä pyytää faneja olemaan heittämättä tavaroita lavalle. 

Artisti Käärijä, oikealta nimeltään Jere Pöyhönen, nousi supersuosioon tänä keväänä sijoituttuaan Euroviisuissa toiseksi kappaleellaan Cha Cha cha

Käärijä on kiertänyt kuluvana kesänä ahkerasti Suomen festareita ja perjantaina 7. heinäkuuta vuorossa on Turun Ruisrock. 

Viime aikoina on puhuttu erikoisesta trendistä, jossa artistien päälle on heitelty erilaisia asioita kesken keikan. Bebe Rexha joutui vaaratilanteeseen, kun hänen päähänsä osui fanin heittämä puhelin. Lil Nas X yllättyi lavalle lentäneestä tekovaginasta ja Pink faninsa äidin tuhkista

MTV Uutiset haastatteli Ruisrockissa Käärijää, joka kertoi keikkojensa aikana lavalle lentäneistä tavaroista. Joukossa on paljon koruja, kolikoita ja jopa pulloja. 

– Ne ovat aika ikäviä, kun ne lentelee. Ne saattavat vahingoittaa katsojia takaraivoon tai meidän crew'ta johonkin silmäkulmaan. Toivoisin, että jengi ei heittelisi sinne lavalle. Oli se sitten pehmolelu tai ei. Käyn kyllä sitten hakemassa ne, jos tarve vaatii. Paljon tullut kaikkia kivoja lahjoa ja kylttejä, hän kertoo. 

Käärijän mukaan hän keskeytti keikan hetkeksi jonkin aikaa sitten lavalle lentäneiden kolikoiden takia. 

– Vähän vitsillä murjaisin, että tämä keikka oli tässä ja lähdin hetkeksi menemään sieltä. Olin minuutin pois ja tulin takaisin ja kyllä yleisö oli sitten rauhoittunut. Mielestäni tuo kulttuuri pitäisi jättää kokonaan pois tästä hommasta. Se on aika ikävää kaikille, jotka haluavat tulla katsomaan keikkaa. Jos artisti peruu sen keikan, niin aika monelta jää sitten näkemättä se, Käärijä kuvailee. 

Käärijällä on kotonaan myös oma huone fanitavaroilleen. Mistä on kyse? Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat