Kaapo kohtasi kammottavan näyn Oulussa: Rekkakuski ajoi moottoritietä väärään suuntaan

Hurja video: Rekkakuski ajoi moottoritietä väärään suuntaan Oulussa 0:17
Rekkakuski ajoi moottoritietä väärään suuntaan Oulussa. Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Rekkakuski ajoi moottoritietä väärään suuntaan Oulussa. Ajosuuntia erottava keskikaide esti kuljettajaa palaamasta omalle kaistalleen.

Yllä oleva video on kuvattu moottoritiellä Tupoksen ja Haaransillan välillä tiistai-iltana. Videon taltioinut oululainen Kaapo kertoo olleensa kaverinsa kyydissä ja hämmästyneensä, kun muutaman sadan metrin päässä täysperävaunu lähestyi väärällä kaistalla.

– Olihan sitä vähän ihmeissään. Aika harvinainen tilanne, mutta liikenne oli onneksi vähäistä, Kaapo toteaa MTV Uutisille.

Hän ei tiennyt, kuinka pitkään rekka oli posottanut väärällä kaistalla, mutta arveli, että ainoa paikka eksyä kaiteen väärälle puolelle on ollut Tupoksen ABC:lta lähdettäessä. Matkaa huoltoasemalle oli videon kuvauspaikasta useita kilometrejä.

Poliisi tietoinen

Oulun poliisista kerrottiin MTV Uutisille, että tapauksesta on kirjattu rikosilmoitus ja tapahtunutta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Muuta kommenttia tutkinnanjohtajalta ei irronnut.

– Tutkinta on alussa ja kesken, eikä tässä vaiheessa ole enempää kerrottavaa.

Lue myös:

    Uusimmat