Kaapo Kakon huima show ällistytti kanadalaisen TV-asiantuntijan – "Kuin NHL-tähti!"

Jääkiekon MM-kisojen avausottelussa Kanadaa vastaan Leijonien 18-vuotias NHL-lupaus Kaapo Kakko pisti pöytään huiman näytteen osaamisestaan. Kakko hämmästytti erityisesti Leijonien avausmaalissa, jossa hän veivasi kiekon näyttävästi verkkoon. Suomalaisnuorukaisen otteet keräsivät hehkutusta myös kanadalaisten suunnalta.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Leijonien toinen ottelu:
Slovakia-Suomi 11.5. klo 21.10 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa!​​​​​​​

Perjantain pelin avauserässä Kakko karkasi läpiajoon, kun hän sai vapauttavan syötön Toni Rajalalta. Kakosta jälkeen jäänyt kanadalaispuolustaja Brandon Montour onnistui häiritsemään suomalaishyökkääjää, joka onnistui kuitenkin veivaamaan kiekon verkkoon.

– Hän ei jännittänyt tai arastellut yhtään. Hän pelasi kuin NHL-tähti, vaikka hän ei pelaa vielä edes koko liigassa! TSN:n kanadalaisasiantuntija Darren Dreger hehkutti ällistyen Kakkoa.

– Hänestä näkyi se, miten hänen itseluottamus oli koko ajan todella korkealla tasolla. Hänen ensimmäinen osuma oli aivan koostekamaa – vieläpä Stanley Cup -voittajan selän taakse, Dreger jatkoi, viitaten kanadalaisvahtiin Matt Murray’hyn.

Dreger käänsi nopeasti puheen MM-kisojen yhteen todella herkulliseen seurattavaan kaksintaisteluun.

– Odotamme kaikki innolla sitä, että mitä nämä kaksi nuorta pelaajaa – Kakko ja Jack Hughes – esittävät turnauksen aikana.

Yhdysvaltalaishyökkääjä Hughes on Kakon tapaan tulevan kesän NHL:n varaustilaisuuden kovimpia nimiä. 18-vuotiaat hyökkääjät asettuvat vastakkain maanantaina, kun Leijonat kohtaa USA:n.

Perjantain ottelussa Kakko iski kaksi maalia, kun hän iski vielä kolmannessa erässä tyhjiin loppulukemiksi 3-1.

TSN:n asiantuntija Dreger jakoi kunniaa perjantain yllätyksestä Leijonien suuntaan.

– Kanadan pitää löytää oma pelinsä. Toki – tässä on vielä aikaa. He eivät luoneet tarpeeksi paikkoja kolmannessa erässä, mistä osaltaan kiitos menee Suomelle. Heillä ei ole NHL:n kärkiluokan taitoa nyt mukana, mutta he kamppailevat ja vääntävät rajusti. Minusta he olivat erittäin tehokkaita, Dreger mietti.

Lue myös:

    Uusimmat