Kaapo Kakko on hurmannut koko MM-kisakansan, hämmästelee nyt myös itse taitavia temppujaan – "En tiedä, mitä tapahtui"

Kaapo Kakko on noussut jääkiekon MM-kisoissa lopullisesti suuren yleisön tietoisuuteen upeilla ja viihdyttävillä peliotteillaan. 18-vuotias suomalaishyökkääjä on osoittanut pärjäävänsä kansainvälisellä huipulla paremmin kuin hyvin.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Suomi – Saksa tiistaina 21.5. klo 13.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.

Kakko on saalistanut kuudessa MM-kisaottelussa nyt tehot 6+1. Tehopisteiden lisäksi Kakko on erottunut kaukalossa edukseen näyttävien suoritustensa ansiosta. Kakko häikäisi jo heti ensimmäisessä ottelussaan, kun hän taituroi upean maalin Kanadan verkkoon.

– En tiedä, mitä tapahtui. Kun tällaisia asioita tapahtuu, ne vain tapahtuvat. Kaikki haluavat tietää, miten minä tein sen. En minä tiedä. Minä vain tein. Välillä en edes tiedä, mitä tapahtui, ennen kuin näen sen tilanteen myöhemmin hidastuksena, Kakko kertoo IIHF:n haastattelussa.

Huippuotteet jatkuivat Slovakiaa ja USA:ta vastaan. Kakko takoi isäntämaan verkkoon hattutempun näyttävästi. 187-senttinen hyökkääjä on nuoresta iästään huolimatta osoittanut myös pärjäävänsä vahvasti kaksinkamppailuissa kokeneita ja vahvoja puolustajia vastaan.

– Pelaajat täällä ovat isompia ja vahvempia kuin aikaisemmin, joten minun täytyy kehittää peliäni. Yritän käyttää kokoa etunani. Mielestäni isoin vahvuuteni on hyökkäysaluepelaamiseni, kun voin pysyä kiekollisena ja käyttää taitojani, Kakko summaa.

(Juttu jatkuu videon jälkeen.)


Kakko kohtasi nuoruuden idolinsa

Leijonat on aloittanut MM-kisansa hienosti. Se on saalistanut kuudesta ottelustaan viisi voittoa. Vain USA on onnistunut kaatamaan Suomen.

USA-ottelu oli Kakolle monella tapaa erityinen. Kakko kohtasi NHL:n ykkösvarauksesta suomalaisen kanssa taistelevan Jack Hughesin ja oman nuoruuden idolinsa Patrick Kanen.

– Patrick Kane on ollut yksi suosikeistani, kun olin nuori, joten häntä vastaan pelaaminen oli mahtavaa. Kane ja Auston Matthews ovat kaksi minun lempipelaajaani, Kakko paljastaa. 


Lue myös:

    Uusimmat