Kaapo Kakko tehoitta uudessa ketjussa, ykkösnyrkistä paikan saanut venäläinen säväytti – "Harlem Globetrotter -hetki"

NHL-kausi lähestyy: Kaapo Kakko kertoo tulokasvuoden odotuksistaan 4:45
NHL-kausi lähestyy: Kaako Kakko kertoo tulokasvuoden odotuksistaan.

Kaapo Kakko viiletti uudessa ketjussa, kun hänen edustamansa New York Rangers otti 3-1-kotivoiton New York Islandersista NHL:n harjoitusottelussa Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä. 

Kakko pelasi yhdessä Brett Howdenin ja Vitali Kravtsovin kanssa. Kravtsov laukoi ottelun avausmaalin, mutta Kakko jäi tehoitta. 

Suomalaislupauksen aiemmat ketjukaverit Artemi Panarin ja Mika Zibanejad saivat nyt rinnalleen 24-vuotiaan venäläisen Pavel Buchnevichin. Trio pelasi hienon ottelun: Panarin iski kaksi osumaa, kerran molempia ketjukavereidensa alustuksesta. 

Varsinkin Panarinin ja Buchnevichin juonima 2-0-maali (video alla) oli kaunis. 

– Se maali oli upea. Tuo ketju oli vedossa, mutta heillä jäi vielä myös parannettavaa. Kun laitat kolme noin taitavaa pelaajaa yhteen, niin siitä tulee joskus Harlem Globetrotter -hetki, mutta pitää muistaa, että tarvitsemme kaikilta ketjuilta enemmän maalineduspelaamista. Tämän ei tarvitse olla kauneuskilpailu, Rangersin päävalmentaja David Quinn kommentoi pelin jälkeen. 

Kakkoskenttään siirretty Kakko pelasi kuitenkin ylivoimalla tutulla paikallaan ykkösviisikossa Panarinin ja kumppaneiden kanssa. 

Rangers pelaa seuraavan kerran Suomen aikaa perjantain vastaisena yönä Philadelphiaa vastaan. 

Lue myös:

    Uusimmat