Kaapo Kakko teki vapauttaneesta maalistaan paljastuksen, joka asettaa tilanteen uuteen valoon

New York Rangersin Kaapo Kakko valotti pitkän kuivan kauden katkaissutta maaliaan Los Angeles Kingsiä vastaan käydyn NHL-ottelun jälkeen.

Filip Chytil jakoi kolmannessa erässä syötön laidasta maalin eteen. Kakon kädet kävivät oikealla hetkellä terävästi, mutta suomalaishyökkääjän kommentit asettavat tilanteen uuteen vinkkeliin.

– En itse asiassa nähnyt kiekkoa niin hyvin. Luotin tunteeseen, Kakko kertoi.

Kakko oli tilanteessa aavistuksen Kingsin Adrian Kempen maskissa, mutta tunteeseen luottaminen toimi, kuten niin monta kertaa ennenkin suomalaisen uralla, vaikka tulokaskaudella NHL:ssä on ollut kasvukipujakin. Tätä ottelua Kakolla edelsi 13 ottelun maaliton putki.

"Tämä auttaa paljon"

Kakon 2–0-maali jäi Rangersin 4–1-voittoon päättyneen ottelun voitto-osumaksi. Suomalainen kehaisi Chytilin syöttöä erinomaiseksi, ja sen jälkeen hän "yritti vain ampua". 

– Toivottavasti paljon lisää maaleja on tulossa. Tämä tietysti auttaa paljon.

Kakko palasi edellisen pelin nelosketjussa tahkoamisen jälkeen Kings-ottelussa kolmosketjuun. Hän sai peliaikaa rapiat 11 minuuttia.

– Pelasin hyvin ensimmäisen erän. Sain sen jälkeen vähän enemmän jääaikaa. Sain pari mahdollisuutta ja pitää kiekkoa vähän enemmän kuin tavallisesti. Minusta tämä oli hyvä peli, suomalainen summasi.

Kakko on saldonnut kauden 50 otteluunsa tehopisteet 8+11=19.

Lue myös:

    Uusimmat