Kaapo Kakko laittoi NHL-tulokkaan pulpettiin – suomalaiselta karu temppu heti kättelyssä

New York Rangersin Kaapo Kakko palkittiin ottelun parhaana pelaajana, kun Rangers kukisti NHL:n harjoituspelissä New York Islandersin tiistaina. 

Kakko teki 15 sekunnissa Rangersin avausmaalin Rangersin 4–2-voittoon päättyneessä ottelussa.

Kakko pääsi Islandersin tulokaspelaajan Isaiah Georgen kiekonmenetyksestä maalintekoon ottelun ensimmäisessä vaihdossa.

– Nuorten pelaajiemme esityksessä oli hyviäkin asioita, mutta joissain tilanteissa he tarvitsevat vielä opetusta ja apua, Islandersin päävalmentajaksi ylennetty Lane Lambert kommentoi nuorukaisen erhettä NHL:n nettisivuilla.

Kakko, Tyler Pitlick ja Chris Kreider veivät Rangersin reilussa kolmessa minuutissa Rangersin kolmen maalin johtoon. Blake Wheeler viimeisteli Rangersin neljännen maalin toisen erän alkupuolella.

Kakko, 22, on aloittamassa viidettä kauttaan Rangersin joukkueessa. Viime kaudella hän saalisti kauden 82 ottelussa 40 tehopistettä 18 maalista ja 22 syötöstä.

Puustiselle maali ja syöttö

Pittsburgh Penquinsin Valtteri Puustiselle merkittiin maali ja syöttö harjoitusottelussa Detroit Red Wingsiä vastaan ja hänet palkittiin ottelun kakkostähtenä.

Puustinen syötti ensimmäisessä erässä Radim Zohornan 1–0-maalin, ja hän viimeisteli itse Pittsburghin 2–2-tasoituksen toisen erän puolivälissä. Zohorna sai syöttöpisteen Puustisen osumasta.

Ottelu päättyi silti Red Wingsin voittoon maalein 4–3.

HPK:ta vielä kaudella 2020–21 edustanut Puustinen on kiekkoillut kaksi viime kautta AHL-liigassa.

Lue myös:

    Uusimmat