Kaapista tullut laulaja Benjamin Peltonen sai valtavan viestivyöryn: "En olisi minun villeimmissä unelmissanikaan uskonut"

6:12

Laulaja Benjamin Peltonen kertoo saaneensa paljon kommentteja kertoessaan homoseksuaalisuudestaan.

Huippusuosittu Instagram-tähti ja laulaja Benjamin Peltonen kertoi viikonloppuna avoimesti seksuaalisesta suuntautumisestaan Pride-tapahtuman yhteydessä, sekä Instagram-tilillään.

Nyt hän julkaisi kuvan Instagramissa, jonka yhteydessä Peltonen kertoo saaneensa tuhansittain viestejä kaapista tulon jälkeen. Otoksessa mies hymyilee ja poseeraa sateenkaarilippu hartioillaan.

– En olisi minun villeimmissä unelmissanikaan uskonut, et tällaista rakkauden määrää on olemassa. Olen koko päivä lukenut teidän tuhansia ja tuhansia viestejä kyyneleet silmissä sydän ihan pakahtuneena.

– Kiitos. Kiitos, että tässä maassa on näin paljon suvaitsevaisia, yhdenvertaisuuden puolesta olevia maailman ihanimpia teikäläisiä. Me muutamme maailmaa. Minä rakastan teitä! Peltonen kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Peltonen kertoi viikonloppuna Instagramissa tunteneensa aiemmin, ettei uskaltaisi ikinä kertoa seksuaalisesta suuntautumisestaan.

– Jos se 18-vuotias Benjamin, joka niin paljon kamppaili oman seksuaalisuutensa kanssa, olisi tiennyt mitä se tulee tekemään tulevaisuudessa, sil ois varmaan tulluu (hymiö) housuun.

Peltonen kertoo myös katselleensa peiliin ja huutaneensa itselleen, ettei hänestä pitänyt tulla homoseksuaalia.

– Long story short, halusin muuttaa kaiken itsessäni. Ajattelin et ehkä löytäisin joku päivä taikalampun, jolla voisin toivoa tämä kaiken pois. Nyt jos löytäisin, minä en ikinä tekisi sitä. Minä rakastan sitä kuka minä olen. Minä olen niin ylpeä siitä mitä minä olen!

Päivityksensä lopussa Peltonen kiitti vielä lähipiiriään ja perhettään tuesta.

– MÄ OON GAY. Tuntuu ”aika” vapauttavalta sanoa se ääneen.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja