Herkkiä ja tunteikkaita postauksia – näin julkisuudesta tutut henkilöt tunnelmoivat äitienpäivää somessa

Äitinsä lapsena menettänyt Heidi Sohlberg kertoo äitienpäivän merkityksestä:"Olemme onnistuneet kasvattamaan hienoja teinityttöjä" 4:25
Äitinsä lapsena menettänyt Heidi Sohlberg kertoi viime vuonna äitienpäivän merkityksestä: "Olemme onnistuneet kasvattamaan hienoja teinityttöjä"

Some on täyttynyt erilaisista äitienpäivän kunniaksi postatuista kuvista.

Tänään sunnuntaina vietetään äitienpäivää. Erilaiset julkisuudesta tutut henkilöt ovat tunnelmoineet äideille omistettua juhlapäivää herkillä ja tunteikkailla somepostauksilla.

Duudsoneista tuttu Jukka Hildén postasi Instagram-tililleen suloisen perheportetin. Otoksessa Jukka suutelee vaimoaan Chachi Hildéninä. Pariskunnan vanhempi tytär Sophia Rose istuu isänsä olkapäillä, ja heidän nuorempi tyttärensä Amélie köllöttelee äitinsä sylissä.

– Hyvää äitienpäivää! Rakastan sinua niin paljon Chachi ja olemme niin kiitollisia, onnellisia ja onnellisia, että meillä on sinut elämässämme. Sinä olet äitinä niin turvallinen ja rakastava satama, jossa lapsemme voivat kasvaa onnellisesti sellaisiksi, kuin he haluavat olla, Jukka kirjoittaa otoksen yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ex-taitoluistelija Beata Papp postasi Instagram-tililleen herkän, mustavalkoisen kuvasarjan, jossa hän poseeraa hänen ja puolisonsa Mikko Leppilammen  Kaspian-pojan kanssa.

– Olen susta niin äärettömän onnellinen. Hyvää äitienpäivää, Beata kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Radiojuontaja Esko Eerikäinen postasi niin ikään Instagramiin kuvasarjan, jonka ensimmäisessä otoksessa poseeraavat hänen ex-vaimonsa, hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti ja kaksikon Victoria-tytär.

– Hyvää Äitienpäivää kaikki äidit ja isoäidit ja tädit ja kasvattiäidit ja kummitädit ja kaikki jotka on äitihahmoja, Eerikäinen kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Laulaja Krista Siegfrids julkaisi Instagramiin herkän videon, johon on koottu videopätkiä hänestä ja vuonna 2020 syntyneestä tyttärestään.

– Niin uskomattoman onnellinen, että saan olla hänen äitinsä! Paras tunne koko maailmassa on pitää häntä sylissäni ja nähdä hänen nauravan. Lizzy, rakkaani, olet elämäni auringonpaiste. Hyvää äitienpäivää kaikille upeille äideille! laulaja kirjoittaa videonsa yhteydessä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ex-formulakuljettaja Kimi Räikkösen vaimo Minttu Räikkönen lisäsi Instagram-tililleen rallihenkisen kuvaparin, jossa hän poseeraa lastensa Robinin ja Riannan kanssa. Kuvassa Robinin yllä on ajohaalari ja kypärä.

– Äitienpäivän juhlintaa, Minttu kirjoittaa kuvaparin yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Näyttelijä ja Bachelor 2022 -ohjelman juontaja Mikko Parikka lisäsi Instagramiin suloisen otoksen, jossa hänen vaimonsa, näyttelijä ja sosiaalisen median vaikuttaja Sara Parikka pitelee sylissään yhtä parin kolmesta tyttärestä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Juontaja Tuija Pehkonen postasi Instagrmaiin kuvasarjan, jonka ensimmäisessä kuvassa hän pitelee sylissään hänen ja Eero Ettalan vuonna 2020 syntynyttä esikoispoikaa. Toisessa kuvassa hän poseeraa yhdessä Ettalan ja heidän poikansa kanssa.

– Niin paljon rakkautta, Pehkonen kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Varpu Hintsasen  Senja-tytär menehtyi syövän uuvuttamana vuonna 2019 ollessaan vain 8-vuotias. Hintsanen postasi Instagram-tililleen liikuttavan kuvan, jossa hän on kyykistyneenä tyttärensä haudan eteen.

– 44. äitienpäivä äitini tyttärenä, 16. äitienpäivä itse äitinä, 11. äitienpäivä kahden lapsen äitinä, 7. äitienpäivä uusperheen äitinä ja 3. äitienpäivä enkelilapsen äitinä, hän aloittaa postauksensa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Jos saisi vain yhden tärkeän asian mainita, mikä itselleni äitiydessä on tärkeää - sanoisin sen saman, mikä minulle kaikissa ihmissuhteissa on tärkeää: luottamuksen. Minusta siihen kiteytyy kaikki - luottamus sisältää rakkauden ja kunnioituksen, läsnäolon ja rehellisyyden, hän jatkaa.

Hintsanen kirjoittaa, että on aina ovinut luottaa siihen, että hänen oma äitinsä on läsnä, tukena, apuna, olkapäänä ja peilinä silloin, kun elämä murjoo. Sama on Hintsasen mukaan toteutunut myös onnistumisen ja ilon hetkinä.

– Eniten maailmassa toivon, että olen itse voinut äitinä olla yhtä luotettava. Että sanaani voi luottaa - luottaa siihen, että olen rinnalla aina. Tapahtuipa maailmassa mitä tahansa. Luottaa siihen, että jaksan pitää sovituista asioista ja rajoista kiinni silloinkin, kun en jaksaisi. Luottaa siihen, että kärsivällisesti selitän tuhannetta kertaa, miksi se joku asia sopii tai ei sovi. Ja luottaa siihen, että kärsivällisyyteni ainakin useimmiten riittää ottamaan vastaan turhautumista ja kiukkua.

– Luottaa siihen, että äiti ottaa aina avosylin vastaan, vaikka miten olisi urpoillut. Hyvää äitienpäivää mun omalle äidille ja kaikille äidille. Erityisen lämmin halaus heille, joille tähän päivään syystä tai toisesta liittyy surua ja/tai ikävää.

Lue myös:

    Uusimmat