Käännä katseet mustavalkoisella asulla – näin onnistut!

Tänä kesänä kirkkaiden värien rinnalla erityisen trendikästä on sonnustautua klassiseen mustavalkoiseen asukokonaisuuteen. AVA kokosi yhteen viime aikojen onnistuneimmat mustavalkoiset asut!

Mustavalkoinen tyyli on lyönyt läpi useiden maailmantähtien joukossa: etenkin valkoiseen yläosaan yhdistetty musta alaosa on noussut suosioon tähtien keskuudessa – eikä syyttä! Ottamalla mallia tähtien onnistuneista asukokonaisuuksista kuka tahansa voi kääntää katseita mustavalkoisissa!

Kanadalaislaulaja Véronic DiCaire, 36, valitsi vastikään ylleen hyvin onnistuneen mustavalkoisen asukokonaisuuden: tähti oli yhdistänyt väljän valkoisen topin kanssa mustan minihameen. Kauniisti nilkkaa korostaneet korkokengät täydensivät DiCairen yksinkertaisen ja toimivan tyylin. DiCauren esimerkin mukaisesti mustavalkoinen tyyli ei vaadi välttämättä lainkaan asusteita näyttääkseen arvokkaalta.

Näyttelijä Taryn Manning, 34, viihtyy niin ikään mustavalkoisissa tänä kesänä. Pirteänä yksityiskohtana tähden asukokonaisuudessa nähtiin vaaleanpunaiset kaulukset. Tähden esimerkin mukaisesti myös mustavalkoisessa tyylissä kannattaa panostaa tänä kesänä erityisen trendikkäisiin kauluksiin.

Näyttelijä Lucy Hale, 24, on niin ikään oppinut tuntemaan olonsa kotoisaksi asussa, jonka yläosa on valkoinen ja alaosa musta. Halen viimeisin mustavalkoinen asuvalinta osoitti sen, kuinka yksinkertaiset värit toimivat myös erikoisemmissa kuoseissa hyvin – ja näyttämättä turhan pramealta. Kun ylleen valitsee mustaa ja valkoista, ei materiaalien kanssa ole mitään syytä olla varovainen.

Lisää asiaa muodista Carrien päiväkirjat -sarjassa:

Lue lisää:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja