Mainos

Jyrisevät lentokoneet täyttävät tänään taivaan Helsingissä – älä unohda kuulosuojaimia

Lentonäytös täyttää tänään Helsingin Kaivopuiston taivaan. Paikalle Kaivopuiston rantaan odotetaan jopa 100 000:ta katsojaa.

Kaivopuiston taivaalla Hornetien mahdollisista seuraajista nähdään Boeingin Super Hornet, ruotsalainen Jas 39 Gripen ja Eurofighter Typhoon. Britanniasta Kaivopuistoon matkaa maineikas taitolentoryhmä Red Arrows, joka tunnetaan täsmällisistä muodostelmistaan.

Liikennejärjestelyissä muutoksia

Lentonäytöksen tapahtumakeskus aukeaa kello 10. Lentonäytös alkaa kello 16 ja kestää noin yhdeksään.

Merisatamanranta, Ehrenströmintie ja Itäinen Puistokatu on suljettu ajoneuvoliikenteeltä. Liikenneruuhkaa saattaa syntyä myös keskustan alueella ennen näytöstä ja sen jälkeen.

Järjestäjän mukaan lentonäytösalue kulkee Helsingin keskusta-alueen edustalta, Katajanokanselältä Pihlajasaaren edustalle. Poikkeusliikennejärjestelyjä on myös vesiväylillä tapahtuman aikana.

Järjestäjän toive on, että paikalle tultaisiin julkisilla, kävellen tai polkupyörällä. Mukaan kannattaa myös varata kuulosuojaimet.

Poliisi toivookin, että jos paikalle tullaan autolla, ajopeli jäisi hieman kauemmas Helsingin keskustasta.

Kaivopuiston ilmainen lentonäytös tuo esiin suomalaisen ilmailun historiaa ja tulevaisuutta. Näytöksellä juhlistetaan samalla 100-vuotiasta  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.