JYPin vaikea alkukausi sai jatkoa – Kärpät-maalivahti torjui lähes 40 kertaa

Kärpät haki Jyväskylästä kolme pistettä, kun se kukisti JYPin jalkapallolukemin 1-0.

Pääkuvan videolla kuvaa SM-liigan torstain kierrokselta.

Kärppien ensimmäisen maalin teki Taneli Ronkainen, jolle osuma oli tämän kauden ensimmäinen. Voiton takuumiehenä hääri maalivahti Veini Vehviläinen, joka torjui ottelussa 39 kertaa.

Voitto oli Kärpille seitsemässä perättäinen ja jatkaa sarjan kärjessä. JYP on sarjassa sijalla 11.

HPK haki täydet pisteet Raumalta, kun se voitti Lukon 4-1-lukemin.

HPK johti ottelua kahden erän jälkeen 1-0-lukemin, mutta Lukon Heikki Liedes toi raumalaiset tasoihin kolmannen erän alussa.

HPK:n voittomaalin teki Jaakko Kuusisto, kun hän riisti kiekon Lukko-puolustaja Tarmo Reunaselta, ja siirsi kiekon maaliin.

Jesper Lindgren ja Jere Innala tekivät HPK:n maalit kolmannessa erässä.

TPS:lle kaksi pistettä Helsingistä

TPS nousi maalin tappioasemasta voittoon asti Helsingissä, kun se voitti HIFK:n 3-2-lukemin.

TPS meni ottelussa 1-0-johtoon Zach Budishin osumalla, mutta Ilmari Pitkäsen ja Joonas Raskin maaleilla nousi 2-1-johtoon.

Kolmannessa erässä Ilkka Heikkinen toi TPS:n tasoihin ylivoimalla ja jatkoajalla Oula Palve ratkaisi voiton TPS:lle.

Artikkelia muokattu klo 22.05: Otettu Roni Sevänen pois ja vaihdettu Tarmo Reunanen kiekonemenettäjäksi.