JYP-kapteeni CHL:n kohutaklauksesta: "Ihan hyvä, että studiossa korotettiin ääntä"

JYP-hyökkääjä törkeän taklauksen kohteena 2:12

JYPin ja slovakialaisjoukkueen Banska Bystrican välisen ottelun kolmannen erän loppuhetkillä vierailijoiden Benjamin Marshall taklasi JYPin Markus Jokista suoraan päähän. Jokinen jäi makaamaan jäähän tyhjä katse kasvoillaan. JYPin leiri tuomitsee taklauksen.

Marshall sai tilanteesta suihkukomennuksen ja myöhemmin vielä kolmen ottelun pelikiellon CHL:n kurinpitoelimeltä. Ottelun jälkeen Mika Kortelainen sekä Petteri Nokelainen ruotivat kovin sanoin taklausta (video alla).

C Moren asiantuntijat tyrmäävät törkytaklauksen 1:59

JYPin kapteenilta Juha-Pekka Hytöseltä ei herunut myöskään ymmärrystä taklaukselle.

- Mielestäni se oli peliin kuulumaton taklaus, kaksi minuuttia jäljellä, eikä peli ollut enää siinä vaiheessa tiukka. Se oli juuri näitä, joista on vuosien ajan puhuttu, että niistä pitää päästä eroon jääkiekossa, Hytönen kommentoi MTV Sportille.

- Ihan hyvä, että siellä studiossa korotettiin vähän ääntä. Se oli niitä asioita, mihin pitää kiinnittää huomiota ja ne pitää vain saada pois. Mikä se keino on, niin sanktiot on varmasti yksi tapa, mutta niitäkin pitää koventaa noin selkeissä tapauksissa, Hytönen viittasi CHL-studion perkaamiseen taklauksesta.

JYPin päävalmentaja Lauri Merikivi oli Hytösen kanssa samoilla linjoilla.

- Se oli sellainen taklaus, joka olisi pitänyt jättää taklaamatta. Valitettavasti se taklaus vietiin loppuun ja tulos oli mitä oli. Minusta ei missään nimessä kuulu peliin.

Jokinen kärsii aivotärähdyksestä. Merikivi ei pystynyt arvioimaan, milloin hyökkääjä palaa kaukaloon.

- Jokinen on paranemaan päin koko ajan, että se milloin pystyy pelaamaan, niin sitä en pysty sanomaan. Ihan elävien kirjoissa mies on.

 

Lue myös:

    Uusimmat